Makaleler
3
Yer
Mars
Minecraft'ın yaratıcısı Notch, Pirate Software’in "Stop Killing Games" kampanyasıyla ilgili bir paylaşıma şu şekilde cevap verdi:

“Oyunları satın aldığınızda sahip olmuyorsanız, korsan hırsızlık sayılmaz o zaman”.

İlgili paylaşım linki 👀

1DC132BC-D632-4EB6-A41C-129624F93750.webp

Son düzenleme:
Nasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.

Evet.

Nasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.
Aynen öyle para versende günün birinde politikamızı degiistirdik atıyorum Fc 25 platformdan kaldırıyoruz derse hiç bir şey yapamayız Anca para iadesi yaparlar o oyunu seviyorsanda ortada kalırız

Aynen öyle para versende günün birinde politikamızı degiistirdik atıyorum Fc 25 platformdan kaldırıyoruz derse hiç bir şey yapamayız Anca para iadesi yaparlar o oyunu seviyorsanda ortada kalırız
Çok saçma bir şey öyleyse, örneğin 50-60 dolar harcadığım bir oyunu günün birinde anlaşma koşullarımız değişti diyip kütüphaneden kaldırırlarsa.