Detaylar
Kim cevapladı?Sağ ol notch abim, tombul yanaklarına kurban.
The Shorekeeper
Üstün
Haklı.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Kral adam vesselam.
- Makaleler
- 4
2 milyar doları harcayacak yer bulamayınca Notch. Nedense hiç samimi gelmedi.
TinerciYasin
Başarılı
Nasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.
Nasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.
Evet.
Steam üzerinden dijital oyun alırken artık dikkat etmesi gereken bir detay var. "Ödeme yap" butonunun hemen altında yer alan küçük bir açıklama, satın aldığınız şeyin oyun değil, bir lisans olduğunu belirtiyor. Yeni açıklama şu şekilde:
Bu mesaj dijital oyunların satın alınıp aslında oyuna gerçekten sahip olunmadığı daha net hale getiriyor. Yani paranızla aldığınız oyunlar, aslında sizin değil; sadece bir lisans alıyorsunuz.
Dijital içeriklerin satın alımı ile ilgili tartışmalar, özellikle...
“Bu dijital ürünün satın alımı, Steam'de bu ürün için sadece lisans sağlar.”
Bu mesaj dijital oyunların satın alınıp aslında oyuna gerçekten sahip olunmadığı daha net hale getiriyor. Yani paranızla aldığınız oyunlar, aslında sizin değil; sadece bir lisans alıyorsunuz.
Dijital içeriklerin satın alımı ile ilgili tartışmalar, özellikle...
- Burak Birinci
- lisans oyun steam
- Forum: Kullanıcı Haberleri
yusufumm07
Üstün
Aynen öyle para versende günün birinde politikamızı degiistirdik atıyorum Fc 25 platformdan kaldırıyoruz derse hiç bir şey yapamayız Anca para iadesi yaparlar o oyunu seviyorsanda ortada kalırızNasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.
TinerciYasin
Başarılı
Çok saçma bir şey öyleyse, örneğin 50-60 dolar harcadığım bir oyunu günün birinde anlaşma koşullarımız değişti diyip kütüphaneden kaldırırlarsa.Aynen öyle para versende günün birinde politikamızı degiistirdik atıyorum Fc 25 platformdan kaldırıyoruz derse hiç bir şey yapamayız Anca para iadesi yaparlar o oyunu seviyorsanda ortada kalırız