Minecraft'ın yaratıcısı Notch: “Oyunları satın aldığınızda sahip olmuyorsanız, korsan hırsızlık sayılmaz!”

Nasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.

Nasıl yani? Neden oyunları alıp sahip olamıyoruz ki? Yani oyunları istedikleri gibi kütüphanemizden kaldırabilirler mi? Anlamadım.

Evet.

Aynen öyle para versende günün birinde politikamızı degiistirdik atıyorum Fc 25 platformdan kaldırıyoruz derse hiç bir şey yapamayız Anca para iadesi yaparlar o oyunu seviyorsanda ortada kalırız

Aynen öyle para versende günün birinde politikamızı degiistirdik atıyorum Fc 25 platformdan kaldırıyoruz derse hiç bir şey yapamayız Anca para iadesi yaparlar o oyunu seviyorsanda ortada kalırız
Çok saçma bir şey öyleyse, örneğin 50-60 dolar harcadığım bir oyunu günün birinde anlaşma koşullarımız değişti diyip kütüphaneden kaldırırlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…