İlginç bir yaklaşım hocam. Bence Minecraft'ın Ost'si Survival mode oynarken daha uygun oluyor ama.
Şu mağaralara girince bir anda çıkan zombi sesi var ya, onun ayarı varsa onu kapatması daha iyi olur.

Aslında genel yaklaşımda bulundum çünkü normal şartlarda genelde insanı korkutan görsel değil ses oluyor sessiz bir şekilde jumpscare yediğin zaman hiçbir tepki veremiyor insan bana göre ses çok önemli. Düz eski sürüm Minecraft'ın müziği çok anormal hissetiriyor bana göre ya sad gibi geliyor ya da çok slowed.

Aslında genel yaklaşımda bulundum çünkü normal şartlarda genelde insanı korkutan görsel değil ses oluyor sessiz bir şekilde jumpscare yediğin zaman hiçbir tepki veremiyor insan bana göre ses çok önemli. Düz eski sürüm Minecraft'ın müziği çok anormal hissetiriyor bana göre ya sad gibi geliyor ya da çok slowed.
Bence 1.8 sürümü en korkuncu.

O yaşta minecraft örümcek sesinden korkarsın anlarım da ama izleniyorum diye korkmak çok saçma.

Herkes niyeyse herobrine'dan bahsetmiş

Ben de o yaşlarda varlığını biliyordum da inanmıyordum. Ama bir aralar (1 sene falan) momo'nun olduğuna inanıyordum. Travma kaldı hâla o şey atmayın buraya rica ediyorum.