muslumfidel

Başarılı
Yer
Çanakkale
Bu oyunun yeri benim için ayrıdır her ne kadar eski olsa da. İkinci oyunu PC kaldırmıyor diye zamanında oynamayadım şimdi EA Play ile görünce aklıma geldi. İkisini birden indirdim fakat mirror's Edge indirdikten sonra aktivasyon kodu soruyor. Şu an elimde SS yok ama eski tarzdaki şekilde bildiğiniz CD key istiyor. İnternetten çözüme bakarken şu kodu girin vs. diye gördüm girdikten sonra oyun hiç açılmadı kodun aktivasyonu kapatılmış mıymış neymiş. Bu oyun eskiden bende zaten vardı. Origin ile indirip oynamıştım sanırsam fakat o uygulama artık yok. 3-4 ay önce de deneyip vazgeçtiğimi hatırlıyorum. Game Pass bile varken kod istiyor. Buna çözüm nedir? Yoksa korsan indirmek zorunda kalıp bilgisayarımı çöp mü yapacağım? 2024'te Origin açma videoları falan izledim fakat indirdiğim dosyada virüs var diye ondan da vazgeçtim. Ben bu oyunu nasıl oynayacağım 😭😭

Yoksa korsan indirmek zorunda kalıp bilgisayarımı çöp mü yapacağım?

Ubisoft ve EA gibi oyuncuları artık sadece müşteri olarak gören iğrenç firmaların "hub"ları mı bilgisayarı daha" çöp yapıyor" yoksa korsan oyunlar mı, tartışılır. Ben olsam gram uğraşmaz güvenilir bir yerden korsan kurup oynardım. Milyar yıl geçmiş satacağını satmış müzelik oyunu hala daha aktivasyonla falan kanserojen hale getirmeye çalışan firma...

Nizami yoldan yapmak istiyorsan da oyunun EA Play sayfasına girip köşede üç nokta ya da benzeri bir şey ara, menü/ayrıntılar kısmına gel kod çıkar. EA Play kullanmadığım için bakamıyorum fakat bulamazsan ekran görüntüsü at tekrar bakalım.

Ubisoft ve EA gibi oyuncuları artık sadece müşteri olarak gören iğrenç firmaların "hub"ları mı bilgisayarı daha" çöp yapıyor" yoksa korsan oyunlar mı, tartışılır. Ben olsam gram uğraşmaz güvenilir bir yerden korsan kurup oynardım. Milyar yıl geçmiş satacağını satmış müzelik oyunu hala daha aktivasyonla falan kanserojen hale getirmeye çalışan firma...

Nizami yoldan yapmak istiyorsan da oyunun EA Play sayfasına girip köşede üç nokta ya da benzeri bir şey ara, menü/ayrıntılar kısmına gel kod çıkar. EA Play kullanmadığım için bakamıyorum fakat bulamazsan ekran görüntüsü at tekrar bakalım.

Sildiğim için bakamıyorum fakat sanırsam dediğin yer 'properties' gibi bir şey. Girince oradan gözükmüyordu. Sadece Steam'deki gibi yazı girmelik yer vardı. Ayrıca şunu da fark ettim ben oyuna zaten sahibim de, EA Play ile ekliler gözüküyorken bunda standart Edition owned yazıyor oyun bende var ama müşteri servisi yok :D Korsan için önerbileceğiniz bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: