BordoBereli 20 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 457 Çözümler 2 Beğeniler 236 Yer Chobani Stadyumu Bugün 17:23 #11 Fahare dedi: Sütaş bence koruyucu falan yok, diğeri hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam koruyucu yok sözü bence yalan. İllaki vardır. Mesela bir marka bir markette rafta koruyucu olmadan 5 gün kalsa bozulabilir. Ama benim tercihim Sütaş. Aslında Dost'unda 1.5 litrelikleri iyi oluyor. Ekerinde plastik şişesinde mükemmel.
Fahare dedi: Sütaş bence koruyucu falan yok, diğeri hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam koruyucu yok sözü bence yalan. İllaki vardır. Mesela bir marka bir markette rafta koruyucu olmadan 5 gün kalsa bozulabilir. Ama benim tercihim Sütaş. Aslında Dost'unda 1.5 litrelikleri iyi oluyor. Ekerinde plastik şişesinde mükemmel.
desire doue 3 Becerikli Katılım 1 Şubat 2026 Mesajlar 259 Çözümler 3 Beğeniler 238 Bugün 17:31 #12 14742 dedi: Hazır ayran dediğin bence yoğun olmalı ya. BİM'in ayranını çok beğeniyorum o konuda. Genişletmek için tıkla... Bim'de Tübitak ayranı vardı o güzeldi, hala var mı bilmiyorum.
14742 dedi: Hazır ayran dediğin bence yoğun olmalı ya. BİM'in ayranını çok beğeniyorum o konuda. Genişletmek için tıkla... Bim'de Tübitak ayranı vardı o güzeldi, hala var mı bilmiyorum.
xBN 70 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 735 Beğeniler 630 Bugün 17:41 #13 desire doue dedi: Bim'de Tübitak ayranı vardı o güzeldi, hala var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, bin vezir ekşi mayalı. Tübitak onaylı.
desire doue dedi: Bim'de Tübitak ayranı vardı o güzeldi, hala var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, bin vezir ekşi mayalı. Tübitak onaylı.
XEfe.Bey 70 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.733 Makaleler 1 Beğeniler 4.370 Bugün 17:43 #14 Ekşi ayranlar güzel.