- Makaleler
- 2
Şimdi herkesin evinde güzel bilgisayarlar var, misafir çocuğu ne yapsın başkasının evinde ki bilgisayarı.
Yine de Linux'un otomatik olarak masaüstü ortamı açmamalı, direkt TTY ile başlamalıBende Direkt Linux yüklü, kullanabiliyorsa buyursun.![]()
Bende hyprland yüklü daha efso oluyor.Bende Direkt Linux yüklü, kullanabiliyorsa buyursun.![]()
Direct'in D'sini buyuk yazmissin. Bende bu nasil dagitim ki diye arayip duruyorum. ChatGPT ve Copilot bilmiyormus. Gittim en cok kullanilan Linux listesine falan bakiyorum "Direkt Linux" ya da "Direct Linux" ne diye. 15 dakika aradiktan sonra jeton dustu.Bende Direkt Linux yüklü, kullanabiliyorsa buyursun.![]()
Hocam kahkaha attım vallahi.Direct'in D'sini buyuk yazmissin. Bende bu nasil dagitim ki diye arayip duruyorum. ChatGPT ve Copilot bilmiyormus. Gittim en cok kullanilan Linux listesine falan bakiyorum "Direkt Linux" ya da "Direct Linux" ne diye. 15 dakika aradiktan sonra jeton dustu.![]()
Ben GNOME kullanıyorum hocam, masaüstünde ikon falan da yok, sol üste şans eseri basmazsa yırttık.Yine de Linux'un otomatik olarak masaüstü ortamı açmamalı, direkt TTY ile başlamalı
Eğer şunlar gibi bir masaüstün varsa ve bilgisayar açılır açılmaz grafik arayüz geliyorsa o zaman çocuk yine gider internette takılır, bilgisayarında oyun varsa oynamaya çalışır:
Eki Görüntüle 136687
O yüzden bilgisayar açıldığında şöyle bir ekran geliyor olmalı:
Eki Görüntüle 136688
Böyle bir ekran geliyorsa misafir çocuğu açabiliyorsa açsın bilgisayarı![]()