Acer servisi zaten normalde açmanıza izin vermiyor diye biliyorum. En iyisi yukarıda dedikleri gibi, isteklerinizi söyleyin.
İlk öncelikle bi Trendyolu arayın durumu izah edin eğer yardımcı olamıyorlar ise ya da sizi yetkili servise yönlendirirler ise servise durumu anlatın elinizde kararın olduğunu belirtin size yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. Dediğim gibi ilk önce bi yetkili yerlere telefon edin ondan sonra resmi işlemleri düşünmeye başlarsınız.@Celik2TR, hocam ayrıca içinde benim kendim satın almış olduğum 8 GB RAM var onu da talep edeceğim ben açma riskine asla girmem küçük bir söz versem ellerine direkt sıyrılmaya çalışırlar.
Sırf bu yüzden RAM'i kendim çıkarmıyorum kullanıcı müdahale etmiş demesinler diye.
İcra takibini başlatabilmek için verecekleri laptopla ilgili uyuşmazlık olması gerekiyor diye biliyorum hocam yanlış mıyım? Verdikleri laptop iyiyse böyle bir başvuruda bulunamam diye biliyorum.
Yedekletebileceğim M.2 destekli cihaz yok buluta yedeklesin derseniz de yukarıda bahsettiğim gibi ürüne dokunursam herhangi bir şekilde itirazda bulunma riskleri var.
1 senedir sonuçlanmasını beklettiler hocam amacım uyuzluk değil beni anlamanızı bekliyorum.
İşte bu yüzden yazılı kanıt önemli benzer bir işlemi yapmadan önce tarafıma yazılı kanıt/belge/imza istedim. Sizde isteyin mutlaka bundan sonra. O belge sizin sigortanız olacaktır. Eğer belge vermezler ise kargo ile göndermeniz iyi olur servis kayıtlarına geçeceği için sizi sorumlu tutamayacaklar.@22723, eskiden öyle değildi ben taktım RAM'i zamanında.
Hatta o zaman dedim ki size göndereyim problem yaşanmasın şöyle cevap verdiler"kargoyla uğraşmayın kendiniz takın".
Zaten karar buradan yürüdü onlar RAM'in izinsin takıldığını söylüyor ama laptop bozulana kadar 4 kez servise gitti bir kez olsun problem etmediler![]()
@22723, eskiden öyle değildi ben taktım RAM'i zamanında.
Hatta o zaman dedim ki size göndereyim problem yaşanmasın şöyle cevap verdiler"kargoyla uğraşmayın kendiniz takın".
Zaten karar buradan yürüdü onlar RAM'in izinsin takıldığını söylüyor ama laptop bozulana kadar 4 kez servise gitti bir kez olsun problem etmediler![]()