Merhaba, maksimum 600 bin param var. İkisinin de temizini bulduğumu farz edin (Lancer'ın bu fiyatlara bulmak çok zor gerçi), hangisini tercih edeyim sizce? Artan parayla arabayı yapmayı düşünüyorum, yoksa başka arabaları tercih edecektim.
1.6 tavsiye ederim. Yani ben tüp çok sevmiyorum. Varsın yaksın benim için. Etkileyebilir de aynı zamanda. Bunun için Pesimist hoca'ya soralım, o aktif tüp kullanıyordu çünkü. @pesimist34
IES yerine ES kasa düşünmez misiniz ?
Lancer olursa tadından yenmez ona bi evo ön arka kit, bbs jantlar, eibach yada kw coilovers üff. Sevdiğim bir dostum bir dönem çok fazla Lancer topladı. Size onları paylaşayım fikir verebilir. Arada eğlenceli sürprizler de var.
Ekteki araçlar tamamen görsel dizayn yapılmış performans güçlendirmesi yapılmamış araçlar.
IES yerine ES kasa düşünmez misiniz ?
Lancer olursa tadından yenmez ona bi evo ön arka kit, bbs jantlar, eibach yada kw coilovers üff. Sevdiğim bir dostum bir dönem çok fazla Lancer topladı. Size onları paylaşayım fikir verebilir. Arada eğlenceli sürprizler de var.
Ekteki araçlar tamamen görsel dizayn yapılmış performans güçlendirmesi yapılmamış araçlar.