Merhaba, maksimum 600 bin param var. İkisinin de temizini bulduğumu farz edin (Lancer'ın bu fiyatlara bulmak çok zor gerçi), hangisini tercih edeyim sizce? Artan parayla arabayı yapmayı düşünüyorum, yoksa başka arabaları tercih edecektim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Maksimum 600.000 TL
SF26 91
Bilgin
Türkiye'de direkt Lancer görmek de zor ama.Yolda 1.6ies devamlı görürsün ama yapılmış güzel bir Lancer göremezsin...
SadeceEfe 37
Üstün
1.5 mi yoksa 1.6 mı alayım hocam, sizce bir de tüp bunları çok etkiliyor mu performans bakımından?
1.5 mi yoksa 1.6 mı alayım hocam, sizce bir de tüp bunları çok etkiliyor mu performans bakımından?
1.6 tavsiye ederim. Yani ben tüp çok sevmiyorum. Varsın yaksın benim için. Etkileyebilir de aynı zamanda. Bunun için Pesimist hoca'ya soralım, o aktif tüp kullanıyordu çünkü. @pesimist34
Oğuzhan Karaca 2
Becerikli
IES yerine ES kasa düşünmez misiniz ?
Lancer olursa tadından yenmez ona bi evo ön arka kit, bbs jantlar, eibach yada kw coilovers üff. Sevdiğim bir dostum bir dönem çok fazla Lancer topladı. Size onları paylaşayım fikir verebilir. Arada eğlenceli sürprizler de var.
Ekteki araçlar tamamen görsel dizayn yapılmış performans güçlendirmesi yapılmamış araçlar.
Kırmızı EVO X
Mavi EVO
Bordo EVO
Gri Rocket Bunny'li
Bebe Mavisi
Green EVO
Kırmızı EVO
Videolu YEŞİL EVO
Jandarma EVO
Gold EVO Yapım aşamalı
Honda ES Süpriz
ŞAKA MAKİNESİ DÜNYADA TEK
Lancer olursa tadından yenmez ona bi evo ön arka kit, bbs jantlar, eibach yada kw coilovers üff. Sevdiğim bir dostum bir dönem çok fazla Lancer topladı. Size onları paylaşayım fikir verebilir. Arada eğlenceli sürprizler de var.
Ekteki araçlar tamamen görsel dizayn yapılmış performans güçlendirmesi yapılmamış araçlar.
Kırmızı EVO X
Mavi EVO
Bordo EVO
Gri Rocket Bunny'li
Bebe Mavisi
Green EVO
Kırmızı EVO
Videolu YEŞİL EVO
Jandarma EVO
Gold EVO Yapım aşamalı
Honda ES Süpriz
ŞAKA MAKİNESİ DÜNYADA TEK
SadeceEfe 37
Üstün
lancerlara yazılım atılıyor mu ki?IES yerine ES kasa düşünmez misiniz ?
Kırmızı EVO X
Mavi EVO
Bordo EVO
Gri Rocket Bunny'li
Bebe Mavisi
Green EVO
Kırmızı EVO
Videolu YEŞİL EVO
Jandarma EVO
Gold EVO Yapım aşamalı
Honda ES Süpriz
ŞAKA MAKİNESİ DÜNYADA TEK![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Pasif öğrenciyken öğrenci otobüs kartı çıkarılabilir mi?
- Michael MYERS
-
-
-