MK677 kullanmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erenvein
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 246

erenvein

Uzman
Soru başlıktaki gibi, sizce kullanmak mantıklı mı?

Steroid kullanmanın hiçbir mantıklı sebebi olamaz. Türü fark etmeksizin.

Steroid değil bilmeyen konuşmasın.

Soru başlıktaki gibi, sizce kullanmak mantıklı mı?

Kral 2 senedir body yapıyorum. Bende çok düşündüm ama kullanmaman için 2 sebep sunacağım. 1, yaşın zaten gençtir 16-20 arası sayıyorum. Büyüme hormonun tavan üretimlerde zaten. 2. TR de orijinalini çok çok zor bulursun. MK677 adında oral steroid verirler. Ayrıca diyabet yatkınlığın varsa diyabete yol açabilir orijinal mknın yan etkisi bu da. O internette satılan yok bilmem labs vs onlardan alıp kendini denek olarak göstermek istiyorsan al dene. Mk kullanınca 3 ayda süper fizik olmayacaksın. Mk dediğin şeyin steroid kadar etkisi yok. Böyle şeylere kafa yorup 2-3k tl bayılacağına, git hergün proteinini al temiz beslen, önem ver yediklerine sonra 1 yıl sonra geç aynanın karşsısına oluşturduğun şaheseri gör

Son düzenleme:

Normal sınırların üzerinde gh üretimini tetiklemenin steroid olmayan bir yolu mu var mış? Ayrıca WADA'nın sitesinden yasaklı maddeler kısmında s2.2.4'e bakarsanız anti doping ajansı tarafından yasaklı madde sayıldığını görürsünüz.

Steroid diye geçmiyor hocam. Dışarıdan herhangi bir hormon almıyorsunuz çünkü. Vücudunda hipofiz bezinin aşırı fazla uyarmasını sağlayan reseptörler alıyosun mk ile.

Oku buradaki mesajı.
'1.50 metre boyla spor yapılır mı?' konusundaki mesaj.

Aynılarını bende anlattım. Doğrusu bu zaten, bunlara çok hevesliysen koç tut kür işine gir ne diyeyim. Hiçbir türlü önerilmez bunlar. Her şey beslenme ve genetik. 2 yıldır çok iyi beslenerek yapıyorum bu sporu 17 yaşımda 44cm kol 35 cm bileğim var. Yağ oranım sadece %14-15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…