Merhaba Amazon'dan kendime duş jeli ve şampuan siparişi vermiştim pazar günü. Bugün sabah SMS geldi şu takip kodu ve şu gönderi nosu ile gelecek diye. Ama maksimum 30dk önce tekrardan adresinize geldik siz yoktunuz yakındaki ilçenin MNG şubesinden 3 gün içinde alabilirsiniz diye SMS geldi. Yurda gelip gelmediklerini bilmiyorum o sırada üniversitede dersteydim. Normalde beni ararlar bende arkadaşıma mesaj atar öyle aldırırdım diye düşündüm. Hatta normalde derste sessize aldığım telefonu tedbir olsun diye normal moda aldım. Ama kimse aramadı. Gittim MNG'yi aradım, kargocunun numarasını verdi. Sonra kargocuyu aradım, bana geldik anons yaptırdık hatta falan dedi. Ama arkadaşlarıma sordum anons geçilmedi dediler. Bende ben şu an bulunduğum ilçeden çıkamam cuma günü dersim yok getirebilir misiniz dedim. Kargocu abi de tamam cuma günü arayıp hatırlatırsın getiririm falan dedi. Endişelenmedim değil acaba gelir mi? Gelmeden önce arar mı? Merak ediyorum. Bir daha uğraşamam sipariş verip beklemekle. Siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir konu açtım belki herhangi bir yardımı olur diye.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Bazen ''subeden alabilirsiniz'' mesaji gelmesine ragmen dagitima tekrar ciktigi oluyor. Hafta sonu degilse ihtimali daha yuksek oluyor bunun genelde deneyimlerime gore.
Yine de 3 gunu gecirmeden subeye gidip teslim alin derim, sonucta agir bir kargo degil. Hem adami arayip yormamis ve karisiklik yasatmamis olursunuz.
Yine de 3 gunu gecirmeden subeye gidip teslim alin derim, sonucta agir bir kargo degil. Hem adami arayip yormamis ve karisiklik yasatmamis olursunuz.
Bazen "subeden alabilirsiniz" mesaji gelmesine ragmen dagitima ciktigi oluyor. Hafta sonu degilse ihtimali daha yuksek oluyor bunun genelde deneyimlerime gore.
Hocam gidebilsem cidden giderdim yakındaki ilçeye. Ama hiç tatil için evime gitmek haricinde bulunduğum ilçe dışına çıkmadım. Nasıl, nereye gidilir çok bilmiyorum ihtiyacım olmadığı için. Umarım kargocu abi sorunsuz getirir cuma günü diyebiliyorum sadece.