Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5330

Deneyimli
İki tane kargom var. Biri, Razordan jilet aldım, MNG Kargo ile gelecek. Diğeri ise Amazon'dan flash bellek aldım, Mersin'den Ankara'ya geliyor. Bayramdan iki gün sonra mı gelir, yoksa bayram bitiminde mi gelir kargolar?

Çözüm
Bayram tatili sona erip de çalışmaya başladıkları zaman getirirler. Net tarih tahmini istiyorsan 20 Haziran'da başlarlar teslimatlara diye tahmin ediyorum.

MNG zaten bayram sonuna kadar çalışmıyor. Amazon da "Resmi tatiller harici getiriyoruz" diyor. Bayram da resmi tatil olduğuna göre o da çalışmaz.

Bayram tatili sona erip de çalışmaya başladıkları zaman getirirler. Net tarih tahmini istiyorsan 20 Haziran'da başlarlar teslimatlara diye tahmin ediyorum.

MNG zaten bayram sonuna kadar çalışmıyor. Amazon da "Resmi tatiller harici getiriyoruz" diyor. Bayram da resmi tatil olduğuna göre o da çalışmaz.

Çözüm

MNG zaten bayram sonuna kadar çalışmıyor. Amazon da "resmi tatiller harici getiriyoruz" diyor. Bayram da resmi tatil olduğuna göre o da çalışmaz.

Amazon çalışmıyor. Geliş tarihi zaten siparişte yazar.

Uzun bir süre uyuyamıyacağım :D her siparişimde böyle oluyor sabırsızlığımdan kurtulamadım bir türlü.

IMG_6159.webp