İki tane kargom var. Biri, Razordan jilet aldım, MNG Kargo ile gelecek. Diğeri ise Amazon'dan flash bellek aldım, Mersin'den Ankara'ya geliyor. Bayramdan iki gün sonra mı gelir, yoksa bayram bitiminde mi gelir kargolar?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bayram tatili sona erip de çalışmaya başladıkları zaman getirirler. Net tarih tahmini istiyorsan 20 Haziran'da başlarlar teslimatlara diye tahmin ediyorum.
MNG zaten bayram sonuna kadar çalışmıyor. Amazon da "Resmi tatiller harici getiriyoruz" diyor. Bayram da resmi tatil olduğuna göre o da çalışmaz.
MNG zaten bayram sonuna kadar çalışmıyor. Amazon da "Resmi tatiller harici getiriyoruz" diyor. Bayram da resmi tatil olduğuna göre o da çalışmaz.
Standart Teslimat - Amazon Müşteri Hizmetleri
Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir.
www.amazon.com.tr
Ekspres Teslimat Hakkında - Amazon Müşteri Hizmetleri
Türkiye'deki uygun teslimat adreslerine daha hızlı teslimat yapabilmek için Ekspres Teslimat seçeneğini sunuyoruz.
www.amazon.com.tr
Bayram tatili sona erip de çalışmaya başladıkları zaman getirirler. Net tarih tahmini istiyorsan 20 Haziran'da başlarlar teslimatlara diye tahmin ediyorum.
Standart Teslimat - Amazon Müşteri Hizmetleri
Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir.
www.amazon.com.tr
Türkiye'deki uygun teslimat adreslerine daha hızlı teslimat yapabilmek için Ekspres Teslimat seçeneğini sunuyoruz.
www.amazon.com.tr
MNG zaten bayram sonuna kadar çalışmıyor. Amazon da "resmi tatiller harici getiriyoruz" diyor. Bayram da resmi tatil olduğuna göre o da çalışmaz.
Türkiye'deki uygun teslimat adreslerine daha hızlı teslimat yapabilmek için Ekspres Teslimat seçeneğini sunuyoruz.www.amazon.com.tr
Amazon çalışmıyor. Geliş tarihi zaten siparişte yazar.
Uzun bir süre uyuyamıyacağım
Bende 26 Haziran diyor Amazon Linux'a geçmek için almıştım onu da