Arda.32

Gelişen
Mobil bankacılık kullananlar PDF uygulamasına ihtiyaç duyuyorlar mı? Mobil bankacılık uygulaması kullanmaya başkarken PDF açma programı da indirmeli miyim? Sadece PDF açmak için ekstra para vermek istemiyorum. İyi ve güvenilir PDF uygulaması için Adobe Acrobat reader nasıldır? Siz kullanıyorsanız ne tercih ediyorsunuz?

Mobil bankacılık kullananlar PDF uygulamasına ihtiyaç duyuyorlar mı? Mobil bankacılık uygulaması kullanmaya başkarken PDF açma programı da indirmeli miyim? Sadece PDF açmak için ekstra para vermek istemiyorum. İyi ve güvenilir PDF uygulaması için Adobe Acrobat reader nasıldır? Siz kullanıyorsanız ne tercih ediyorsunuz?
Lazım olmuyor diye biliyorum. Şahsen Garanti BBVA ve Yapı Kredi kullanıyorum ve bir kez bile PDF uygulamasına ihtiyaç duymadım, görmem ve okumam gereken her şeyi uygulama içerisinden veya yönlendirmeli bir şekilde tarayıcıdan okudum.

Diyelim fatura ödediniz ve dekontu telefona indirdiniz. Daha sonra dekontu açmak için gerekir. Onun dışında gerek duyacağınız zannetmiyorum. Yanlış bilmiyorsam Android Chrome tarayıcı PDF dosyalarını açıyor.