Qhan

Yetkin
Merhaba,

Her zaman değil fakat mobilde bazen siteye girince üstte uygulamayı indirin tarzı çıkan (O mu emin değilim, geliyor anlık bir yere tıklıyorum yok oluyor.) bildirimi kapatmak için bir ayar var mı? Bakındım fakat göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz bildirimi gösterir misiniz? Pek anladığım söylenemez.
Yakalayamıyorum ki. Bazen girince üstte uygulama ile alakalı gibi duran bir bildirim çıkıyor. Ekrana tıkladığım için de anında kayboluyor. Sayfayı yeniliyorum gelmiyor fakat aradan vakit geçip girince geliyor. Yakalayabilirsem atacağım fakat dediğim gibi ne zaman geleceğini bilmediğimden yakalaması zor. Telefonla alakalı belki bilmiyorum.

26 dk içerisinde 20 kere yenilemişimdir siteyi. 1 kere geldi ve o da tam bir konudan gelen bildirime tıklarken geldi ve saniyesinde gitti. Ekranın(sitenin içinde) en üstünde ortalanmış halde çıkıyor. Yazıyı bile okuyamadan kayboluyor fakat "Add to homescreen" tarzı bir şey. İnternette benzer bulabildiğim terim bu. Pop up bir bildirim. Benzer görsel de bulamadım. Site ile alakalı değil sanırım.

Screenshot_20240126-124049.webp

Bir şekilde yakalayabildim hocam.
@Enes3078

Son düzenleme:
Bu Sosyal'in PWA uygulaması. Dün ayarlarını güncelledik.

Önceden siteyi ekrana eklemeniz gerekiyordu, artık direkt uygulama olarak sunuyoruz.

Siteden kaynaklanmıyor, PWA olan sitelerde Chrome'un ara sıra çıkardığı bir uyarı. Arayüzden kapatılmıyor sanırım, kapatılıyorsa flags'den kapatılır belki.

Bu Sosyal'in PWA uygulaması. Dün ayarlarını güncelledik.

Önceden siteyi ekrana eklemeniz gerekiyordu, artık direkt uygulama olarak sunuyoruz.
O tür bir öneri görmüştüm, öncesinde çıkmıyordu zaten onla bağlantılı olduğunu biliyorum. Çıkmasını engellemek için bir yol var mı indirmekten başka? Tarayıcıdan girmeye alıştım.

@46
"Chrome Flags özelliklerinin deneysel bazlı olduğunu bilmenizde fayda var. Bu özellikleri etkinleştirdiğinizde tarayıcı verilerinizi kaybedebilir veya güvenliğinizden ya da gizliliğinizden ödün verebilirsiniz"
Yeşil sitede böyle yazıyor. Bir sıkıntı çıkmasın?