Mobil oyun akılı saate nasıl uyarlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user427696a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 70
  • Etiketler Etiketler
    mobil

user427696a

Başarılı
Bir oyunu Samsung saate uyarlamak istiyorum denedim çalışıyor fakat 2 tane sorun var:
  • Sağa kaydirinca çıkıyor.
  • Ekran boyutu düzelmesi lazım.

Bunu apkeditor ile halledebilir miyim? Internette biraz araştırma yaptım ancak bunlarla ilgili kod bulamadım. Saate uyarlanmış uygulamalarında kodlarına baktım ama işe yarayacak bir şey bulamadım (AndroidManifest.xml dosyalarina baktim) bunun için bir kod var mı, ya da farklı bir şeyi mi degistirmeliyim?

Oyununu Samsung saate uyarlarken yaşadığın iki sorun için yapabileceğin adımlar aşağıda sıralanmıştır:

1. Ekran Boyutunu Düzeltme​

• APK Editor ile Aç: APK Editor'ü aç ve oyun dosyanı seç.
  • Ekran Boyutu Ayarı: AndroidManifest.xml dosyasına göz at. Aşağıdaki gibi bir ekran boyutu ve yoğunluk ayarını bul ve değiştir:
Kod:
xml
    <supports-screens
        android:smallScreens="true"
        android:normalScreens="true"
        android:largeScreens="false"
        android:xlargeScreens="false"
        android:resizeable="true" />
- Değişiklikleri Kaydet: Dosyayı düzeltip kaydet ve APK'yı tekrar oluştur.

2. Sağ Kaydırınca Çıkma Sorunu Giderme​

• APK Editor ile Aç: Yine APK Editor’ü kullanarak oyunun APK dosyasını aç.
  • UI (Kullanıcı Arayüzü) Ayarları: Kullanıcı arayüzüyle ilgili res klasöründeki layout dosyalarını kontrol et. Sağ kaydırma için aşağıdaki gibi bir ayar olup olmadığını kontrol et:
- Eğer kaydırmayı sağa veya sola engelleyen bir GestureListener varsa, onu kaldır ya da etkisiz hale getir.
- Tamamlayıcı Kod: Aşağıdaki gibi bir özellik ekleyebilirsin:
Kod:
java
    @Override
    public boolean onTouchEvent(MotionEvent event) {
        // Dışarı kaydırma olayını engelle
        return true;  // Tüm olayları yadsır
    }

Son Aşama​

• APK'ı Test Et: Değişiklikleri kaydedip APK’yı tekrar yükleyin ve saatinizde test edin.
  • Geri Bildirim: Eğer hala sorunlar devam ediyorsa, spesifik hataları paylaşarak daha fazla yardım isteyebilirsin.

Bu adımlar sorunun çözümüne yardımcı olmalıdır. Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…