Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Arkadaşlar eskiden mobil cihazlar için yapılmış Epic Games Launcher'da sadece 3 oyun vardı. Bu oyunların 2'si Fortnite ve Rocket League'dı fakat diğerini hatırlamıyorum. Her neyse, şimdiki sürümünde saçma sapan oyunlar olsa da içi baya dolu ve aynı PC'deki gibi ücretsiz oyun verme kampanyası da var. Sizce Epic Games, mobil oyun sektöründen para kazanabilecek mi? Sizce geleceği nasıl olur? (Belki Unreal Engine'yi mobil için dahada çok optimize eder)

Screenshot_2025-01-29-23-39-45-597_com.epicgames.portal.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer güzel oyunlar dağıtırlarsa belki az da olsa adından söz getirir ama mobil sektör PC gibi coşkulu değil. Dağıtacakları oyunlar kısıtlı bir türde olur tahminimce. Çoğu adam gibi oyunun da mobili olmadığı için bir yerde tıkanır.

Arkadaşlar eskiden mobil cihazlar için yapılmış Epic Games Launcher'da sadece 3 oyun vardı. Bu oyunların 2'si Fortnite ve Rocket League'dı fakat diğerini hatırlamıyorum. Her neyse, şimdiki sürümünde saçma sapan oyunlar olsa da içi baya dolu ve aynı PC'deki gibi ücretsiz oyun verme kampanyası da var. Sizce Epic Games, mobil oyun sektöründen para kazanabilecek mi? Sizce geleceği nasıl olur? (Belki Unreal Engine'yi mobil için dahada çok optimize eder)

Eki Görüntüle 119811
Hocam Avrupa Birliginden sıra bize gelmiyor'ki bakalım nasıl bir uygulama yapmışlar.

Play Store dan daha pahalıya oyun satıyorlar. Epic Games yine şaşırtmadı.

Örnek Super Meat Boy Epic de 28 Play Store da 20 tl

Ben eskiden indirmiştim güncel sürümünden bu konuyla bilgim oldu. Şimdi indirip deneyeceğim. Mobilde zaten güzel oyun kıtlığı var ve epeydir APK ile uğraşmıyorum. Böylece Epic'in verdiği oyunlara bakarım. Oyunu bilmiyorum ama dungeon güzel gibi.

Böyle Play Store'dan daha pahalıya satarsa sadece Fornite vb oynayanlar indirir. Çok kullanıcı toplama isteği de hayal olur.