Detaylar
Kim cevapladı?Canepe
Uzman
PC'de Chrome olunca mobilde de Chrome kullanıyorum. Şifrelerimden de kaynaklı aslında. Tavsiyem platformlar arası bağlantıyı hangi firma daha iyi yapıyorsa onu kullanmanız.
Uzun zamandır Chrome kullandım. Şu an Brave'e geçtim. Gayet güzel.
Brave'nin yeri ayrı.
Güzel özelleştirilebilir ana sayfası var ancak sitelerde gezinirken yavaş yükleniyor. Tabii başka telefonda durum nedir bilmiyorum.
Techolay'da sıkıntı var bende diğer hızlı. PC'de Firefox alternatifi bir şey bulamadım mobilde daha iyisi var da. Snk için kullanıyorum ben.
Edge'in arka planda oynatması yok Vivaldi'nin de PC arayüzüne alışamadım. Arc denenebilir ama URL girmek için 2 kez tıklamak gerektiriyor bi yerden sonra bayıyor bu da.
Albus Dumbledore
Yetkin
Safari, seviyorum.
Techolay'da sıkıntı var bende diğer hızlı. PC'de Firefox alternatifi bir şey bulamadım mobilde daha iyisi var da. Snk için kullanıyorum ben.
Edge'in arka planda oynatması yok Vivaldi'nin de PC arayüzüne alışamadım. Arc denenebilir ama URL girmek için 2 kez tıklamak gerektiriyor bir yerden sonra bayıyor bu da.
Gerçekten Techolay'da sorun var uzun zamandır. Sayfalar 10 saniye sonra açılıyor.
yusufumm07
Üstün
Samsung tarayıcı