Dostlar selam, işaretlediğim alandan yeniden başlat dersem modemin bilgileri sıfırlanır mı? Yoksa sadece kapanıp açılır gibi mi olur? İnternetim var ama yok. Techolay ve Discord'dan yazı yazıp konu açabiliyorum ama geri kalan hiçbir şeyi kullanamıyorum.
Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? IP adresin statik değil ise modeminizi kapatın ve 2 dakika sonra tekrar açın. Statik ise arayıp IP değişikliği rica edin.
Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi? IP adresin statik değil ise modeminizi kapatın ve 2 dakika sonra tekrar açın. Statik ise arayıp IP değişikliği rica edin.
O kadar saçma bir modem ki modemde kapatıp açma tuşu dahi yok, power kablosunu söküp bekleyeceğim. Yine gelmezse yatıp uyurum yarın duruma bakarım can sıktı gerçekten.
O kadar saçma bir modem ki modemde kapatıp açma tuşu dahi yok, power kablosunu söküp bekleyeceğim. Yine gelmezse yatıp uyurum yarın duruma bakarım can sıktı gerçekten.
@Jack İşte, WARP çoğu zaman (özellikle Discord üzerinde) çoğu şeyi yüklemiyor. Bu sebeple NextDNS kullanaması daha uygun olacaktır. Direkt olarak modem DNS'ini değiştiriyor arkadaş şu anda.
Umarım yeni değiştirdik deyip başından savmazlar, eski modemimde 10-12 saatte bir Wi-Fi kopup 2-3 saniye sonra geliyordu hiç yoktan en azından sadece Wi-Fi gidiyordu. Böyle bir saçmalık görmedim internet var gösterip hiçbir yere girmiyor.
Dostlar selam, işaretlediğim alandan yeniden başlat dersem modemin bilgileri sıfırlanır mı? Yoksa sadece kapanıp açılır gibi mi olur? İnternetim var ama yok. Techolay ve Discord'dan yazı yazıp konu açabiliyorum ama geri kalan hiçbir şeyi kullanamıyorum.
Fabrika ayarlarına sıfırlarım ama daha sonra türknet iplerine falan bağlanmam gerekmiyor mu? Sıfırladıktan sonra bütün ayarları el ile girmem gerekmeyecek mi ?
Fabrika ayarlarına sıfırlarım ama daha sonra TurkNet iplerine falan bağlanmam gerekmiyor mu? Sıfırladıktan sonra bütün ayarları el ile girmem gerekmeyecek mi?