Modem hat değerlerine bakılarak paket tercihi nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berke097
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    hat modem
İfade eder ama net bir cevap veremez. Binadaki dolaplar önemli.
Binada maalesef bir dolap yok, sadece şu şekil bir şeyler var, üzerinde Türk Telekom kartı vardı internet erişimi vb. şeyler yazıyordu.

Dosya Ekleri

• 20240304_183327.webp
    93,8 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom ADSL/VDSL kutusu gibi duruyor. Buradan evinize gelen bir kablo var mı?
Vaktinde evime sadece SAT kablosu için kablo çektiler ve o da şu an modeme bağlı, eskiden ADSL bağlantı kullanıyordum.

Vaktinde evime sadece SAT kablosu için kablo çektiler ve o da şu an modeme bağlı, eskiden ADSL bağlantı kullanıyordum.
Hâlihazırda bulunan Kablonet firmasının altyapısını kullanacaksanız, sadece Kablonet ve Kablonetin altyapısını paylaştığı ISS firmalarından hizmet alabilirsiniz. Eskiden ADSL kullandıysanız evinize DSL kablosu geliyor olması lazım.

ADSL kullanmak istemediğim için tek çarem bu o zaman, tekrardan teşekkürler. En iyisi Vodafone'a veya Kablonet'le bunun hakkında tekrardan konuşacağım.

ADSL kullanmak istemediğim için tek çarem bu o zaman, tekrardan teşekkürler. En iyisi Vodafone'a veya Kablonet'le bunun hakkında tekrardan konuşacağım.
O kutudan hem ADSL hem de VDSL hizmeti verilebilir, müşteri hizmetlerinden veya müdürlükten bilgi alınabilir. Rica eder, iyi Sosyaller dilerim.

O kutudan hem ADSL hem de VDSL hizmeti verilebilir, müşteri hizmetlerinden veya müdürlükten bilgi alınabilir. Rica eder, iyi Sosyaller dilerim.
Şimdi Vodafone ile konuştum çıkmak için ve çok daha uygun bir fiyata kalmaya karar verdim. Şimdi 179 TL ödeyeceğiz 12 ay taahhüt ile, fiyat güzel değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…