Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, destekliyor:
Zaten bir modeminiz varsa veya internetiniz doğrudan bir Ethernet duvar prizinden geliyorsa, Kablosuz Yönlendirici moduna geçebilirsiniz. Kurulumu tamamlamak için aşağıdaki adımları izleyin.
Zaten bir modeminiz varsa veya internetiniz doğrudan bir Ethernet duvar prizinden geliyorsa, Kablosuz Yönlendirici moduna geçebilirsiniz. Kurulumu tamamlamak için aşağıdaki adımları izleyin.
- Donanımı bağlayın ve yönlendiricinin başlaması için yaklaşık 1 dakika bekleyin.
- Cihazınızı yönlendiricinin LAN4/WAN bağlantı noktasına bir Ethernet kablosu ile bağlayın veya kablosuz olarak bağlanın.
- Bir web tarayıcısı başlatın ve
http://tplinkmodem.netveya192.168.1.1yazın. Oturum açmak için hem kullanıcı adı hem de şifre olarakadmin(tümü küçük harf) kullanın.- Not: SSID (ağ adı) ve Kablosuz Parolası ürün etiketindedir.
- Operation Mode'a gidin ve Wireless Router Mode'u seçin. Yeniden başlattıktan sonra, Network > WAN Settings'e gidin ve kurulumu bitirmek için Add New'e tıklayın.
Ali De Niro
Üstün
Mümkün fakat modem eski ise ve evdeki internet yüksek bir mbps değerine sahip ise tam verim ile internet ağını genişletemeyecektir. Ben de bir dönem eski modem ile evin uzak kalan kısımları için ağ genişletmiştim fakat çok verim alamadık ve vazgeçtik o işten.
- Makaleler
- 10
Uygun fiyata alacağın Xiaomi Wi-Fi repeater daha çok iş yapar.
Uygun fiyata alacağın Xiaomi Wi-Fi repeater daha çok iş yapar.
Ben routerlardan ümidi kestim. Yüksek Mbps değerine ve 1 ms modeme sahibim ancak ne hikmetse PC'yi routere bagladığımda jitter uçuyor ping 3000leri görüyor. Oyun için router almayın bence dengeli değil sinir olursunuz.
4196
Deneyimli
Ben routerlardan ümidi kestim. Yüksek Mbps değerine ve 1 ms modeme sahibim ancak ne hikmetse PC'yi routere bagladığımda jitter uçuyor ping 3000leri görüyor. Oyun için router almayın bence dengeli değil sinir olursunuz.
Hocam ethernet ile ilgili problem (router ve/veya client) olabilir.
İyi bir router ortalama bir modemden kat kat iyidir.
Hocam bilmiyorum sizce konuyu açan arkadaş gibi eski modemi router olarak kullansam daha iyi performans alır mıyım?Hocam ethernet ile ilgili problem (router ve/veya client) olabilir.
İyi bir router ortalama bir modemden kat kat iyidir.
Her modem Router olarak kullanılamaz. Marka ve modeli nedir?
4196
Deneyimli
Hocam bilmiyorum sizce konuyu açan arkadaş gibi eski modemi router olarak kullansam daha iyi performans alır mıyım?
@Recep Baltaş 'ın da dediği gibi her modem router olarak kullanılamayabilir.
Misal ben kendimden örnek vereyim;
Kablonet'in Infinity 401 modem'inden hiç memnun değildim. Infinity401'i bridge mode'a aldım; Keenetic Hopper temin edip tüm yükü Keenetic'e verdim. Infinity ise internet sağlıyor sadece.
Kör noktalar vardı performans açısından onu da Keenetic Buddy 4 ile MESH sistemine ekledim. Tek SSID ile mis gibi wi-fi sistemi kurdum evde.
Router olarak kullanmak istediğim modemin modeli TP-Link TD-W9970 V3.Her modem Router olarak kullanılamaz. Marka ve modeli nedir?
Şu an da kullandığım modem ise ZXHN H298A.
Son düzenleyen: Moderatör: