Planlanmıyor Moderasyon ekibi gözden geçirilmeli

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Selam,

Biliyorsunuz Techolay forumu büyümeye başladı ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bu sebeple yeni moderatörler de alınmaya başlandı. Ancak son zamanlarda moderasyon ekibinde profesyonellikten uzak en nazik tabirle büyük bir gevşeklik var.
Örneğin en büyük sorun onaylanmaması gereken konular onaylanıyor.
Örneğin az önce ikiz kuleler oyunu hakkında bir konu açıldı aha da link;

Böyle hassas konuların onaylanması forumun geleceğine zarar verebileceğini düşünüyorum.

Bir konu daha;

Bu konuda Ramazan ayından tam bir gün önceki gece açıldı. Moderasyona şikayet ettim sonra bilet açtım. Bu konunun yanlış zamanda açıldığından bahsettim ama ne oldu? Sadece benim yazdığım sözde "problem yaratacak" mesajlarım silindi. Mesajlarda ise bu konunun açılma zamanının hatalı olduğunu ve burada bir art niyet olabileceğini yazdım. Ama sonuç olarak konu hala duruyor. Sadece kilitlendi ve yaklaşık 2 sayfa mesaj silindi.

Buyurun link;

Evet fazla uzattım ama özetle moderasyonun bir elden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum @Recep Baltaş.

Tüm Techolay'a selamlar

Artı 16 Eksi
Kesinlikle gözden geçirilmeli fakat Recep hocam şimdilerde meşgul olduğu için forumu moderatörlere bırakıyor, ardından kaos ortaya çıkıyor.

Bu tür olayları geçtim moderatör arkadaşların dikkatsiz olduğunu düşünüyorum, açılan aynı konuyu iki kere onaylamalar, otomatik düzeltme kullanmalar, hayır anladık konu içeriğini okumuyorsunuz konu başlığınıda mı okumuyorsunuz. Forum büyüdükçe daha profesyonel olmak gerekirken tam tersi oluyor.

Domuz eti konusu hakkında bir şey diyemeyeceğim ama size katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…