Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Selam,

Biliyorsunuz Techolay forumu büyümeye başladı ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bu sebeple yeni moderatörler de alınmaya başlandı. Ancak son zamanlarda moderasyon ekibinde profesyonellikten uzak en nazik tabirle büyük bir gevşeklik var.
Örneğin en büyük sorun onaylanmaması gereken konular onaylanıyor.
Örneğin az önce ikiz kuleler oyunu hakkında bir konu açıldı aha da link;

Böyle hassas konuların onaylanması forumun geleceğine zarar verebileceğini düşünüyorum.

Bir konu daha;

Bu konuda Ramazan ayından tam bir gün önceki gece açıldı. Moderasyona şikayet ettim sonra bilet açtım. Bu konunun yanlış zamanda açıldığından bahsettim ama ne oldu? Sadece benim yazdığım sözde "problem yaratacak" mesajlarım silindi. Mesajlarda ise bu konunun açılma zamanının hatalı olduğunu ve burada bir art niyet olabileceğini yazdım. Ama sonuç olarak konu hala duruyor. Sadece kilitlendi ve yaklaşık 2 sayfa mesaj silindi.

Buyurun link;

Evet fazla uzattım ama özetle moderasyonun bir elden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum @Recep Baltaş.

Tüm Techolay'a selamlar :)

Artı 16 Eksi
Ekipte sorun yok. Konuyu ben onayladım. Şimdi bakalım bu arkadaş hayatının hatasını nasıl yapmış.

Domuz eti konusu benim takıntılı olduğum konu. O konuda bir şey olmasını anlayabiliyorum. Ama az önceki konu üzücü geldi bana şahsen. Amacım kimseyi incitmek değil ve saygı çerçevesinde yazmaya çalıştım rahatsız olduysanız özür dilerim hocam :)

Konunun içeriğine baktım ama linkleri açmadan onayladım. Şimdi yorumları okudum ve özür dilerim arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşa kendi hatamdan dolayı bir ay uzaklaştırma veriyorum. Bu bir aylık sürede bol bol düşünecek vakti olacaktır.

Selam,

Biliyorsunuz Techolay forumu büyümeye başladı ve bu bizi çok mutlu ediyor. Bu sebeple yeni moderatörler de alınmaya başlandı. Ancak son zamanlarda moderasyon ekibinde profesyonellikten uzak en nazik tabirle büyük bir gevşeklik var.
Örneğin en büyük sorun onaylanmaması gereken konular onaylanıyor.
Örneğin az önce ikiz kuleler oyunu hakkında bir konu açıldı aha da link;

Böyle hassas konuların onaylanması forumun geleceğine zarar verebileceğini düşünüyorum.

Bir konu daha;

Bu konuda Ramazan ayından tam bir gün önceki gece açıldı. Moderasyona şikayet ettim sonra bilet açtım. Bu konunun yanlış zamanda açıldığından bahsettim ama ne oldu? Sadece benim yazdığım sözde "problem yaratacak" mesajlarım silindi. Mesajlarda ise bu konunun açılma zamanının hatalı olduğunu ve burada bir art niyet olabileceğini yazdım. Ama sonuç olarak konu hala duruyor. Sadece kilitlendi ve yaklaşık 2 sayfa mesaj silindi.

Buyurun link;

Evet fazla uzattım ama özetle moderasyonun bir elden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum @Recep Baltaş.

Tüm Techolay'a selamlar :)
İki konunun da onaylanması gayet yerinde.

Oyunun içeriğine baktım ama linkleri açmadan onayladım. Şimdi yorumları okudum ve özür dilerim arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşa kendi hatamdan dolayı bir ay uzaklaştırma veriyorum. Bu bir aylık sürede bol bol düşünecek vakti olacaktır.
Sen Recep Baltaş'sın ya. Recep Muthaf*king Baltaş. Özür dilemene gerek yok. Forum çok yeni ve sen de uzaktasın müsait değilsin. Umarım her şey rayına oturacak. Moderasyon eksiklikleri de çözülecek. Sabırla bekleyeceğiz.
👑👑👑👑👑👑👑

Moderatörleri denetlemekle yükümlü kişi supervisor değil mi? Kendisi nerede?

@Recep Baltaş yerinizde olsam supervisor ile hoş bir sohbette bulunurdum. Yani ne diyeyim artık daha...
Yok ortalıkta. Biletlerime de bakılmıyor yani ne desem bilemedim. Düzeltilmesi gereken şeyler var Recep abi. Moderasyona yeni moderatörler alınsa iyi olur.
@Oreki kızgın?

Domuz eti konusu benim takıntılı olduğum konu. O konuda bir şey olmasını anlayabiliyorum.
9/11 konusunda haklisin ama burasi senin babanin forumu da degil ki takintilarina uysun. Kimse forumun kullanim talimatlarinda burasi helal sertifikasi aldi yazmadi. Her düşünceden biri saygi cercevesinde istedigi konuyu acar. Begenmiyorsan, takintin varsa, gozardi tuşu en tepede.
1717868902107.webp

Sen Recep Baltaş'sın ya. Recep muthaf*king baltaş. Özür dilemene gerek yok. Forum çok yeni ve sen de uzaktasın müsait değilsin. Umarım her şey rayına oturacak. Moderasyon eksiklikleri de çözülecek. Sabırla bekleyeceğiz.
👑👑👑👑👑👑👑

Katılıyorum. Konuyu yanlış zamanda açtığmı fark ettim. @Recep Baltaş abi kusura bakma tekrardan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.