Makaleler
43
Bu nasıl bir kafa anlamadım. Çözüldü olarak işaretlenen bir konuya giriyorum, “çözüm” olarak işaretlenen mesajın konu ile alakası yok, veya konu başka bir yere kaymış, konu sahibi başka bir soru sormuş, cevap veren kişinin mesajını çözüm olarak işaretliyor. Bu foruma geldiğimden beri en az 10 tane falan böyle mesaj raporladım, birçoğunun da çözüldü etiketi kaldırıldı. Bence “çözüldü” etiketini moderatörler iyice bakıp öyle vermeli. Çünkü diğer türlü üyeler kendi aralarında anlaşıp “çözümler” kasmak içinde bunu yapabilir.

Artı -20 Eksi
Bence de. Forum büyüdüğünde günce belki de yüzlerce çözüm olacak. Modlar sanki hiç işleri yokmuş gibi bir de bunlarla mı uğraşsın.

Zaten Recep Bey fikrini belirtti. Siz böyle diyorsunuz ancak ha bir moderatör konuyu inceleyip çözüldü olarak işaretlemiş, ha birisi raporlamış öyle inceleyip işaretlemiş. Yani sanki biz raporladığımız zaman moderatörlere yük binmiyormuş gibi konuşuyorsunuz.

Zaten Recep Bey fikrini belirtti. Siz böyle diyorsunuz ancak ha bir moderatör konuyu inceleyip çözüldü olarak işaretlemiş, ha birisi raporlamış öyle inceleyip işaretlemiş. Yani sanki biz raporladığımız zaman moderatörlere yük binmiyormuş gibi konuşuyorsunuz.
Tamam ama siz bütün çözümlerin moderatörler tarafından incelenmesini istiyorsunuz. Bense sadece raporlanan çözümlerin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durumda moderatörlere daha az yük biner.

Hem Recep Bey fikrini belirtince ne oluyor? Ben de bu forumun bir üyesi değil miyim? Sırf o belirtti diye fikrimi belirtemeyecek miyim?

Tamam ama siz bütün çözümlerin moderatörler tarafından incelenmesini istiyorsunuz. Bense sadece raporlanan çözümlerin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durumda moderatörlere daha az yük biner.

Hem Recep Bey fikrini belirtince ne oluyor? Ben de bu forumun bir üyesi değil miyim? Sırf o belirtti diye fikrimi belirtemeyecek miyim?

Hayır, bütün çözümler incelensin diye bir şey mi dedim ben? En azından bundan sonra dikkatli olunsun. Ayrıca “Recep Bey fikrini belirtti” derken ki amacım konuyu daha fazla uzatmamanızdı.

Konu: Zaten rapor sistemini kullandığını söyleyen adama rapor sistemini kullan diye akıl verenlerin ve ben de bir bireyim benim fikrimi de dinleyin diyen elemanların çığlıklarıyla inlemeye başladı. Gerçekten enteresan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, bütün çözümler incelensin diye bir şey mi dedim ben? En azından bundan sonra dikkatli olunsun. Ayrıca “Recep Bey fikrini belirtti” derken ki amacım konuyu daha fazla uzatmamanızdı.
Dostum çözüldü etiketi moderatörler tarafından verilsin demiyor musun? Bu durumda herkes kendi çözümlerini raporlayacak yani bütün çözüm raporlarıyla uğraşmak moderatörlere kalacak.

Hem Recep Bey fikrini belirtti derken anlaşılan şey biraz daha farklı. “O söyleyeceğini söyledi sen sus” gibi geldi bana.

Neyse uzatmayalım.