Sağlam adam dediğiniz kişilere bile böyle uyarılar veriliyorsa kimseye imtiyaz tanınmıyor demek oluyor. Bu da moderatör arkadaşların işini iyi yaptığı anlamına gelir. Üye ne kadar sağlam olursa olsun, saygısını bozarsa güle güle.

Ama yani son zaman çok arttı bu uyarı.
Forum gittikçe büyüyor, emin ol bu büyüme böyle de kalmayacak, daha da artacak üye sayısı. Böylelikle forum üzerinde denetim sağlanması zorlaşacak. Böyle şeylerin (argo, hakaret, küfür, saygısızlık) evvelden önüne geçmek lazım diye düşünüyorum. Hiçbir moderatör durduk yere, keyfi uyarı vermez bence.

Ama yani son zaman çok arttı bu uyarı.
Moderasyona hakaret uyarıları arttı evet, profil mesajlarını gördünüz herhalde.

Bu uyarıyı sadece bir kişi almadı, yaklaşık üç dört kişi aldı. Hepsi de 1'er yıl aldı. Geri döneceklerdir. Bir takım sıkıntılar yaşadılar o yüzden bu uyarı verildi onlara. Moderasyon daha iyi açıklar zaten gelirse.

Moderasyona hakaret uyarıları arttı evet, profil mesajlarını gördünüz herhalde.

Bu uyarıyı sadece bir kişi almadı, yaklaşık üç dört kişi aldı. Hepsi de 1'er yıl aldı. Geri döneceklerdir. Bir takım sıkıntılar yaşadılar o yüzden bu uyarı verildi onlara. Moderasyon daha iyi açıklar zaten gelirse.
Evet profil mesajlarından gördüm. Ama yani alan kişileri geneli %90 seviyor, onu anlamadım.