Planlanmıyor Moderasyonun "Düzelt" tuşunu kullanması yasaklanmalı

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fast & Furious sadece yarış üzerine bir film çıkartsa bu kadar memnun olmazdım, şapka kaldırıyorum.

Şunu söyleyeyim, bu konu resmen Sosyal’in dönüm noktası gibi bir şey oldu. Bir şeylerin farkına varılmış olması iyi bir şey. Er ya da geç. Bir şeylerin düzelmesini umut ediyorum. Malum, foruma karşı ciddi bir umut besliyorum ve bunu da kaybetmek istemiyorum. İyi geceler herkese.

Teşekkürler hocam. Bu konu hakkında çok dil dökülmüştü, kalpler kırılmıştı sonunda doğru karar verildi.

Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz.

Valla bizim herkesi almadığımız 10-15 kişilik oyun odaklı bir kanalımız var onun da ilk kuralı bu zaten. Her şeyin farkında ve yapanların ensesinde olduğunuzu biliyoruz. Sizi seviyoruz.

Bu da başka bir videonun konusu. Bana torpilli demeler falan oluyormuş galiba da neyse.

Özelliğin kaldırılmasından ötürü moderasyon iş yükü artacak. Bu durumda artık gönüllü modlar alacağız.

İnsanların sesine kulak vermeniz foruma daha çok bağlayacaktır, nitekim şu anda öyle oluyor. Gönüllü moderatör konusunda bence bir gram şüpheniz olmasın derim ağabey. Burada olan ve olmayan birçok arkadaş eminim yapmak isteyecektir diye düşünüyorum.

Güzel geçen bir gece oldu, herkese iyi geceler diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…