Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.

Düzelt butonuna gelince:

Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.

Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.

Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.

Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.

• Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
  • Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.

Sevgiler.
Fast & Furious sadece yarış üzerine bir film çıkartsa bu kadar memnun olmazdım, şapka kaldırıyorum.

Şunu söyleyeyim, bu konu resmen Sosyal’in dönüm noktası gibi bir şey oldu. Bir şeylerin farkına varılmış olması iyi bir şey. Er ya da geç. Bir şeylerin düzelmesini umut ediyorum. Malum, foruma karşı ciddi bir umut besliyorum ve bunu da kaybetmek istemiyorum. İyi geceler herkese.

Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.

Düzelt butonuna gelince:

Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.

Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.

Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.

Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.

• Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
  • Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.

Sevgiler.
Teşekkürler hocam. 💯 Bu konu hakkında çok dil dökülmüştü, kalpler kırılmıştı sonunda doğru karar verildi.

Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz.
1718665367086.png

Valla bizim herkesi almadığımız 10-15 kişilik oyun odaklı bir kanalımız var onun da ilk kuralı bu zaten. 😌 Her şeyin farkında ve yapanların ensesinde olduğunuzu biliyoruz. Sizi seviyoruz.

Bu da başka bir videonun konusu. Bana torpilli demeler falan oluyormuş galiba da neyse.

Özelliğin kaldırılmasından ötürü moderasyon iş yükü artacak. Bu durumda artık gönüllü modlar alacağız.

İnsanların sesine kulak vermeniz foruma daha çok bağlayacaktır, nitekim şu anda öyle oluyor. Gönüllü moderatör konusunda bence bir gram şüpheniz olmasın derim ağabey. Burada olan ve olmayan birçok arkadaş eminim yapmak isteyecektir diye düşünüyorum.

Güzel geçen bir gece oldu, herkese iyi geceler diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.