Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
Olay sizin bozulmus konulari duzeltmeniz degil, bunu idrak edemiyorsunuz sanirim?Düzelt butonu yüzünden bozulan konularınızı bize iletin inceleyelim. Altı dolu olmayan görüşler belirtmek yerine yazım denetimi yüzünden mahvolmuş dediğiniz konuları gösterin gerekeni yapalım.
Kusursuz acmis oldugum konunun duzelt butonu yuzunden mahvolmasi benim elimde degil senin elinde. Bence bu sekilde manipulatif konusmak yerine realistik konusun ya da susun, konustukca batiyorsunuz.Bir daha o hataların olmaması da sizin elinizde, sistemi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz![]()
Ugrassin, isi ne? Ben mi dedim moderator ol diye. Bana ne.Günde 100'den fazla konu açılıyor, bu konuların çoğusunda basit yazım hataları mevcut. Moderatörün bunları manuel düzeltmesi hem zaman alır hem de uğraştırıcı olur. 10/7 oranında doğru çalışan bir sistemi 10/3 oranında istisnai yanlışları yüzünden kapatmak bana göre uygun değil.
Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.Moderatörün bunları manuel düzletmesi hem zaman alır.
Hiç yapılmayacak gibi de değil bu arada, mesela 3 saat denetim süremiz vardı bizim. 09-12 arasına denk geliyordu. Açıkçası ben Düzelt kullanıp manuel düzenlemeye geçiyordum. Hani konular yetişmiyor ama ek 30 dk süre ayırıp hallediyorsun yine. Pandemi donemiydi bu, millet deli gibi forumlara atlamıştı.Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.
Yok bunu boyle yapmak zaman alir, sunu boyle yapmak zaman alir kaliplarinin altina sigindiklari icin bu konu bu kadar sisti zaten.
Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.
Yok bunu boyle yapmak zaman alir, sunu boyle yapmak zaman alir kaliplarinin altina sigindiklari icin bu konu bu kadar sisti zaten.
En makulu bu zaten, "duzelt" butonu yok olsun demiyoruz ki, yapmasi gerekeni yapiyor. Hem uyenin hem de yetkilinin yapmasinda sakinca olmayan bir sey bu. Yetkilinin devreye girecegi asil yer burada da gozden kacani duzeltmek.Açıkçası ben Düzelt kullanıp manuel düzenlemeye geçiyordum.
Ayni anlayis burada da devam ettigi icin boyle, benim bu konuda buraya kayit olurken biraz umudum vardi ama oyle olmadi maalesef.İşin Technopat realitesi bu. Kafamın almadığı kısım, burada ne gibi bir sıkıntı var?
Bir daha o hataların olmaması da sizin elinizde, sistemi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz![]()
Düzelt butonu yüzünden bozulan konularınızı bize iletin inceleyelim. Altı dolu olmayan görüşler belirtmek yerine yazım denetimi yüzünden mahvolmuş dediğiniz konuları gösterin gerekeni yapalım.