Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Günde 100'den fazla konu açılıyor, bu konuların çoğusunda basit yazım hataları mevcut. Moderatörün bunları manuel düzeltmesi hem zaman alır hem de uğraştırıcı olur. 10/7 oranında doğru çalışan bir sistemi 10/3 oranında istisnai yanlışları yüzünden kapatmak bana göre uygun değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Düzelt butonu yüzünden bozulan konularınızı bize iletin inceleyelim. Altı dolu olmayan görüşler belirtmek yerine yazım denetimi yüzünden mahvolmuş dediğiniz konuları gösterin gerekeni yapalım.
Bir daha o hataların olmaması da sizin elinizde, sistemi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz
Bir daha o hataların olmaması da sizin elinizde, sistemi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz
- Makaleler
- 50
Olay sizin bozulmus konulari duzeltmeniz degil, bunu idrak edemiyorsunuz sanirim?Düzelt butonu yüzünden bozulan konularınızı bize iletin inceleyelim. Altı dolu olmayan görüşler belirtmek yerine yazım denetimi yüzünden mahvolmuş dediğiniz konuları gösterin gerekeni yapalım.
Kusursuz acmis oldugum konunun duzelt butonu yuzunden mahvolmasi benim elimde degil senin elinde. Bence bu sekilde manipulatif konusmak yerine realistik konusun ya da susun, konustukca batiyorsunuz.Bir daha o hataların olmaması da sizin elinizde, sistemi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz![]()
Ugrassin, isi ne? Ben mi dedim moderator ol diye. Bana ne.Günde 100'den fazla konu açılıyor, bu konuların çoğusunda basit yazım hataları mevcut. Moderatörün bunları manuel düzeltmesi hem zaman alır hem de uğraştırıcı olur. 10/7 oranında doğru çalışan bir sistemi 10/3 oranında istisnai yanlışları yüzünden kapatmak bana göre uygun değil.
- Makaleler
- 4
Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.Moderatörün bunları manuel düzletmesi hem zaman alır.
Yok bunu boyle yapmak zaman alir, sunu boyle yapmak zaman alir kaliplarinin altina sigindiklari icin bu konu bu kadar sisti zaten.
- Makaleler
- 50
Mesajimi silmeniz yeterli oldu. Siz bu kafayla devam edin.
Eleştiri kaldıramayan bir yönetimle karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim galiba.
Ben burada kimseye ofansif olacak bir söz öbeği görememekteyim.
Ben burada kimseye ofansif olacak bir söz öbeği görememekteyim.
Hiç yapılmayacak gibi de değil bu arada, mesela 3 saat denetim süremiz vardı bizim. 09-12 arasına denk geliyordu. Açıkçası ben Düzelt kullanıp manuel düzenlemeye geçiyordum. Hani konular yetişmiyor ama ek 30 dk süre ayırıp hallediyorsun yine. Pandemi donemiydi bu, millet deli gibi forumlara atlamıştı.Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.
Yok bunu boyle yapmak zaman alir, sunu boyle yapmak zaman alir kaliplarinin altina sigindiklari icin bu konu bu kadar sisti zaten.
Bize gece açılan konular da eşlik ediyordu, geceden sabaha kadar birikmiş 100 konuyla açılış yapıyorsun zaten. İnsan işi değil, zor iş. Ama yapabilenler yapsın, yapamayanlar ayrılsın.
Ben dürüst bir şekilde yapılabilecek bir iş olduğu kanaatinde değilim. Mutlaka birini mağdur edeceksin, konulara gerekli özeni göstermeyeceksin. Başka türlü altından kalkamıyorsun. İşin Technopat realitesi bu. Kafamın almadığı kısım, burada ne gibi bir sıkıntı var? Abi toplasan sabahtan akşama kadar kaç konu açılabilir ki burada? Dert nedir, neden hiçbir soruya cevap verilmiyor, neden mesajlar siliniyor gerçekten anlamak zor.
Mesaji da elimin çarpmasından mütevellit erken yolladım. Özür diliyorum.
Son düzenleme:
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.
Ellerinize sağlık. Moderasyon işini yapacak gönüllü insanlar eminim vardır. Belki de onlarca seçenek bulunuyordur, bazı şeyler asla seçeneksiz değildir. Fakat nedense inatlaşma yolu tercih ediliyor. Berkay hocanın dediği gibi "forumun üyeye vermediği değeri üyenin foruma vermesine lüzum yok" aynen bu şekil düşünüyorum ve çok doğru söylemiştir.
Konuya 81 insan fikrini net bir şekilde artı verme yoluyla belirtmesine rağmen karşılığını bu şekilde almamalıydı. Bunun yerine güzel şeyler konuşuyor olabilirdik, gerçekten üzülüyorum.
- Makaleler
- 4
En makulu bu zaten, "duzelt" butonu yok olsun demiyoruz ki, yapmasi gerekeni yapiyor. Hem uyenin hem de yetkilinin yapmasinda sakinca olmayan bir sey bu. Yetkilinin devreye girecegi asil yer burada da gozden kacani duzeltmek.Açıkçası ben Düzelt kullanıp manuel düzenlemeye geçiyordum.
Ayni anlayis burada da devam ettigi icin boyle, benim bu konuda buraya kayit olurken biraz umudum vardi ama oyle olmadi maalesef.İşin Technopat realitesi bu. Kafamın almadığı kısım, burada ne gibi bir sıkıntı var?
Bir daha o hataların olmaması da sizin elinizde, sistemi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz![]()
Bu beklenmemeli fikrimce. Tabii fikir hoş ama üyeler bundan sorumlu görülmemeli. Düzgün hazırlanan içeriği buton bozduğu için bu öneri konuları açıldı.
Kendinden kaynaklanmayan hataları takip etmek, üyelerin kafa yorması gereken bir şey olmamalı. Çokça görüş belirtildi diğer öneri konularında da, üstünden tekrar geçilmesini tavsiye ederim. Bayağı özetini geçmiş oldum bu yazdıklarımda.
Düzelt butonu yüzünden bozulan konularınızı bize iletin inceleyelim. Altı dolu olmayan görüşler belirtmek yerine yazım denetimi yüzünden mahvolmuş dediğiniz konuları gösterin gerekeni yapalım.
İstenen, daha doğrusu önerilen, bu butondan kaynaklı oluşmuş hataların düzeltilmesi değil de en baştan hiç var olmaması gereken bu hataları var eden sistemin kullanılmaması. Bu görüşlerin altı diğer öneri konularında çokça dolduruldu ama üstünden uzun bir süre geçti.
Söz konusu konular tarafınıza iletilir, incelersiniz ve gerekli düzenlemeleri yaparsınız. Yarın bir konu daha butona maruz kalır, başa dönülür.
Şu konuda haklısınız: Buton, düzgün açılmamış bir konuyu oldukça iyileştirebilir. Sıkıntı, düzgün konuyu bozması. İçerik uzunsa konu sahibinin bu hataları tespit etmesi çok zorlaşabilir, kaldı ki konu sahibinden böyle bir sorumluluk beklenmemeli.
Buton iyi iş de yapıyor kötü iş de. Yaptığı kötü işin etkisi büyük ki böyle tepkiler geldi.
Güncel durumdan pek haberdar değilim. Moderasyon ekibinden bazı arkadaşlarımız, öneriler doğrultusunda buton kullanımını minimal düzeye indirdiğini söylemişti. Belki de şu anki durum iyidir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-