Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Çok önceden de konuya yazmışım, hala aynı fikirdeyim. Düzelt tuşu genel olarak yardımcı oluyor aslında, sadece sonradan kontrol etmeniz gerekiyor kullanıyorsanız da. Uzun konularda da kullanmayın yani, bozuyor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Forumda uzun bir süre kendimi sineye çektim. Tekrar bu konu haklı bir şekilde konuşulmaya başlandığı ana kadar ama artık konuşacağım. Dayanamadım çünkü bu düzeltme denilen illet yüzünden sevgili Enes ile münakaşa yaşadık. Belki kendimi doğru ifade edememiş olabilirim bilemiyorum.
Bu düzeltme denilen araç hem stabil değil hem de emekleri sabote ediyor. Nasıl mı sabote ediyor? Göstereyim:
Yazı üzerine tıklayarak konuya bakabilirsiniz.
Kırmızı boşluklar düzeltme butonunun oluşturduğu boşluklardır. Alttaki fotoğraf ise ne hikmetse düzeltme butonu bu tabloyu olduğu gibi bırakmış. Velhasıl demek istediğim aradaki farkı görün diye söylüyorum.
Bu düzeltme diye tabir edilen aracın daha fazla konuşulması gerekiyor. Yoksa konuları sabote etmeye devam edecektir.
Bu düzeltme denilen araç hem stabil değil hem de emekleri sabote ediyor. Nasıl mı sabote ediyor? Göstereyim:
Yazı üzerine tıklayarak konuya bakabilirsiniz.
Kırmızı boşluklar düzeltme butonunun oluşturduğu boşluklardır. Alttaki fotoğraf ise ne hikmetse düzeltme butonu bu tabloyu olduğu gibi bırakmış. Velhasıl demek istediğim aradaki farkı görün diye söylüyorum.
Bu düzeltme diye tabir edilen aracın daha fazla konuşulması gerekiyor. Yoksa konuları sabote etmeye devam edecektir.
- Makaleler
- 7
Moderasyondan veya üyelerden hiçbir şekilde kaldırılmayacaktır. Bu eklenti amacı doğrultusunda gayet uygun bir biçimde çalışmaktadır. Nokta ve Büyük harf seçeneklerini seçmeden düzelt tuşunu kullandığınızda özel isimleri bozmadan işlevini gördüğüne tanık olursunuz. Belki bu seçenekleri kaldırabilirim o kadar.
Aksi düşünceleri dinlemek adına konuyu kapamayacağım fakat kesin fikrim bu yönde.
Aksi düşünceleri dinlemek adına konuyu kapamayacağım fakat kesin fikrim bu yönde.
Sizin fikrinizde tek bir insan bulamıyorum, empati duygunuzun azaldığını düşünmekteyim.
Neyse, yakın zamanda gelmeyecek bir günde halkın düşüncesinin ağır basacağını umarım.
Neyse, yakın zamanda gelmeyecek bir günde halkın düşüncesinin ağır basacağını umarım.
- Makaleler
- 50
Forum adamlarin forumu, yetki adamlarin yetkisi, yetkililer adamlarin yetkilileri. Cok da umursamamak gerek. Forumun uyeye vermedigi degeri uyenin foruma vermesine luzum yok. Zira istedigini soyle, kafa yapilari degismedikce fikirleri degismeyecektir.Sizin fikrinizde tek bir insan bulamıyorum, empati duygunuzun azaldığını düşünmekteyim.
Eki Görüntüle 57263
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben de düzelt özelliğinin tam çalışmadığını düşünmekteyim ama bu özelliğin moderatörlere yasaklamanın bir faydası olacağını düşünmüyorum. Bu durumda @Enes3078 beye biraz hak veriyorum. Özelliği yasaklamak yerini gelişmesine yardım edilebilir.Sizin fikrinizde tek bir insan bulamıyorum, empati duygunuzun azaldığını düşünmekteyim.
- Makaleler
- 9
Benim bu konu ile alakalı konumdaki mesajları silip, bir de üzerine konuyu kilitleyerek tartışma hakkımızı elimizden almışlardı. Takmayın hiç, boş muhabbetler artık.
Bakın 80 tane artılama almış konu, ciddiye alındığını da görmüyorsunuz. Yani niye uğraşasınız ki daha? Takılıp geçin boşverin.
Bakın 80 tane artılama almış konu, ciddiye alındığını da görmüyorsunuz. Yani niye uğraşasınız ki daha? Takılıp geçin boşverin.
Doğrudur, bana ve 79 kişiye mantıklı gelmese de değiştirmeye gücümüz yetmez. Sadece makalelerimizin en saçma şekilde değiştirilip bırakılmasından bıktım. Temiz bir malı herhangi bir sebep olmadan kirletip öylece bırakmaktan farksız.Forum adamlarin forumu, yetki adamlarin yetkisi, yetkililer adamlarin yetkilileri. Cok da umursamamak gerek. Forumun uyeye vermedigi degeri uyenin foruma vermesine luzum yok. Zira istedigini soyle, kafa yapilari degismedikce fikirleri degismeyecektir.
- Makaleler
- 50
Ben artik makale veya rehber paylasmiyorum bu yuzden. Duvarla konusmaktan sikildim cunku.Doğrudur, bana ve 79 kişiye mantıklı gelmese de değiştirmeye gücümüz yetmez. Sadece makalelerimizin en saçma şekilde değiştirilip bırakılmasından bıktım. Temiz bir malı herhangi bir sebep olmadan kirletip öylece bırakmaktan farksız.
Benim planladığım tüm gastronomi rehberlerini bu yüzden gittim ekşi sözlükte falan paylaştım en azından orada düzelt butonu yok.Ben artik makale veya rehber paylasmiyorum bu yuzden. Duvarla konusmaktan sikildim cunku.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-