Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
Forum adamlarin forumu, yetki adamlarin yetkisi, yetkililer adamlarin yetkilileri. Cok da umursamamak gerek. Forumun uyeye vermedigi degeri uyenin foruma vermesine luzum yok. Zira istedigini soyle, kafa yapilari degismedikce fikirleri degismeyecektir.Sizin fikrinizde tek bir insan bulamıyorum, empati duygunuzun azaldığını düşünmekteyim.
Neyse, yakın zamanda gelmeyecek bir günde halkın düşüncesinin ağır basacağını umarım.
Eki Görüntüle 57263
Ben de düzelt özelliğinin tam çalışmadığını düşünmekteyim ama bu özelliğin moderatörlere yasaklamanın bir faydası olacağını düşünmüyorum. Bu durumda @Enes3078 beye biraz hak veriyorum. Özelliği yasaklamak yerini gelişmesine yardım edilebilir.Sizin fikrinizde tek bir insan bulamıyorum, empati duygunuzun azaldığını düşünmekteyim.
Neyse, yakın zamanda gelmeyecek bir günde halkın düşüncesinin ağır basacağını umarım.
Doğrudur, bana ve 79 kişiye mantıklı gelmese de değiştirmeye gücümüz yetmez. Sadece makalelerimizin en saçma şekilde değiştirilip bırakılmasından bıktım. Temiz bir malı herhangi bir sebep olmadan kirletip öylece bırakmaktan farksız.Forum adamlarin forumu, yetki adamlarin yetkisi, yetkililer adamlarin yetkilileri. Cok da umursamamak gerek. Forumun uyeye vermedigi degeri uyenin foruma vermesine luzum yok. Zira istedigini soyle, kafa yapilari degismedikce fikirleri degismeyecektir.
Ben artik makale veya rehber paylasmiyorum bu yuzden. Duvarla konusmaktan sikildim cunku.Doğrudur, bana ve 79 kişiye mantıklı gelmese de değiştirmeye gücümüz yetmez. Sadece makalelerimizin en saçma şekilde değiştirilip bırakılmasından bıktım. Temiz bir malı herhangi bir sebep olmadan kirletip öylece bırakmaktan farksız.
Benim planladığım tüm gastronomi rehberlerini bu yüzden gittim ekşi sözlükte falan paylaştım en azından orada düzelt butonu yok.Ben artik makale veya rehber paylasmiyorum bu yuzden. Duvarla konusmaktan sikildim cunku.