Planlanmıyor Moderasyonun "Düzelt" tuşunu kullanması yasaklanmalı

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörlerden Enes sorumlu.
Süpervizör'ün görevi diye biliyordum. New day new info.

Bunda sayinin pek onemi yok davranislarindan ve anlayislarindan oturu oluyor bu olaylar.
Anlatmaya çalıştığım şey, bir iş bölümü olması gereken yerde tüm işin 2 kişiye kalması. Böyle olunca hatalar çoğalıyor ve iş yapılması gerekenden çok farklı yapılıyor.

Diğerlerinden de söz etmeyeceğim çünkü gördüğüm bir uintptr bir de Utku var.

Dönem dönem bazıları biraz az aktif olabiliyor galiba. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla (Moderatör bazlı yorum yapacaktım da sonra vazgeçtim.) bazılarının görünürlüğü kapalı fakat hiçbir moderatör çevrim içi görünmüyorken konuların onaylanmasından çevrim içi oldukları anlaşılabiliyor. Bir de vaktinde ciddi vakit ayırmış olup bir süredir o kadar ayıramayanlar var. Gereksizce uzun süre geçirdiğim için haberdarım bu durumdan.

Duruma yorum yapamayacağım, ek bilgi aktarayım dedim.

Ben de bu düzelt olayından birkaç defa nasibimi almıştım. Konu şeklini bile bozabiliyor, ben resimleri belli şekil dizmişim, bir bakıyorum her yere dağılmış.

Bu arada Recep hocam döktürmüş, mesajları arkadan okumaya başlayıp son sayfaya geldim.

Son düzenleme:

Bahsi geçen kişinin son ayı, ben gerekli takibi yapıyorum merak etmeyin

Ayrıca aktifliğin gizlenebilir olduğunu da hatırlatmak isterim zira kalan arkadaşlarımız o şekilde takılıyor

Orada "zaman alır" diye bahsetmemin sebebi moderatörün zamanının gitmesi değil, konuların geç onaylanması, konuyu düzeltirken haliyle geç onaylanacak, o konu ile uğraşırken diğer konular da birikecektir.

Sağ ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…