Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Süpervizör'ün görevi diye biliyordum. New day new info.
Anlatmaya çalıştığım şey, bir iş bölümü olması gereken yerde tüm işin 2 kişiye kalması. Böyle olunca hatalar çoğalıyor ve iş yapılması gerekenden çok farklı yapılıyor.Bunda sayinin pek onemi yok davranislarindan ve anlayislarindan oturu oluyor bu olaylar.
Ortak görev diyebiliriz tabii ki.Süpervizör'ün görevi diye biliyordum. New day new info.
Diğerlerinden de söz etmeyeceğim çünkü gördüğüm bir uintptr bir de Utku var.
Dönem dönem bazıları biraz az aktif olabiliyor galiba. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla (Moderatör bazlı yorum yapacaktım da sonra vazgeçtim.) bazılarının görünürlüğü kapalı fakat hiçbir moderatör çevrim içi görünmüyorken konuların onaylanmasından çevrim içi oldukları anlaşılabiliyor. Bir de vaktinde ciddi vakit ayırmış olup bir süredir o kadar ayıramayanlar var. Gereksizce uzun süre geçirdiğim için haberdarım bu durumdan.
Duruma yorum yapamayacağım, ek bilgi aktarayım dedim.
Moderasyondan veya üyelerden hiçbir şekilde kaldırılmayacaktır. Bu eklenti amacı doğrultusunda gayet uygun bir biçimde çalışmaktadır. Nokta ve Büyük harf seçeneklerini seçmeden düzelt tuşunu kullandığınızda özel isimleri bozmadan işlevini gördüğüne tanık olursunuz. Belki bu seçenekleri kaldırabilirim o kadar.
Aksi düşünceleri dinlemek adına konuyu kapamayacağım fakat kesin fikrim bu yönde.
Ben de bu düzelt olayından birkaç defa nasibimi almıştım. Konu şeklini bile bozabiliyor, ben resimleri belli şekil dizmişim, bir bakıyorum her yere dağılmış.
Bu arada Recep hocam döktürmüş, mesajları arkadan okumaya başlayıp son sayfaya geldim.
Son düzenleme:
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Özelliğin kaldırılmasından ötürü moderasyon iş yükü artacak. Bu durumda artık gönüllü modlar alacağız.
- Makaleler
- 7
Mesaj sayısı gram umurumda değil ya. Misal bu listede yazan bir moderatörün son görülme tarihi "5 Haziran" Bir moderatör/yetkili bulunduğu forumu arada bir girecek kadar önemsiyorken bir sürü üyenin bu konuda şikayet dile getirmesi de gayet normal olur. Diğerlerinden de söz etmeyecem çünkü gördüğüm bir uintptr bir de Utku var. Belki anasayfa editörlerinden de 1-2 kişi vardır ama bunlar dışında olanları göremiyoruz. Ya biz körüz ya da bu arkadaşlar Batman gibi takılıyorlar.
Bahsi geçen kişinin son ayı, ben gerekli takibi yapıyorum merak etmeyin
Ayrıca aktifliğin gizlenebilir olduğunu da hatırlatmak isterim zira kalan arkadaşlarımız o şekilde takılıyor
Orada "zaman alır" diye bahsetmemin sebebi moderatörün zamanının gitmesi değil, konuların geç onaylanması, konuyu düzeltirken haliyle geç onaylanacak, o konu ile uğraşırken diğer konular da birikecektir.Is yapmayacaksa neden yetkili oluyor o zaman? Buraya zaman verebildigine dair basvurusunda bunu belirtiyor, eger zaman veremiyorsa biraksin baskasi yapsin bu isi.
Yok bunu boyle yapmak zaman alir, sunu boyle yapmak zaman alir kaliplarinin altina sigindiklari icin bu konu bu kadar sisti zaten.
Sağ ol.Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.
Düzelt butonuna gelince:
Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.
Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.
Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.
Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
- Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
- Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.
Sevgiler.
- Makaleler
- 24
@Helox Ben benim aklıma local yapay zekayi bu isin icine entegre etmek geldi. Bir bakacagim su ise. Yaz doneminde ugrasabilecegim bir sey cikti. @Recep Baltaş buyuk adamsin, vesselam!
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.