Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Virgül tarzı ara noktalama işaretlerinde ben çok zorlanacağım. Ancak yapabileceğimiz bir şey yok. Forumu idare ettirmemiz lazım.
Ben gram zorlanmıyorum o konularda ancak bazen boşluk bırakmayı falan unutuyorum, ben kullanmıyordum ancak gitmesi bence kötü oldu.

Ben de ilk defa duyuyorum. Hatta zamanında Techolay Sosyal için bir Discord sunucusu açılsın diye öneri açılmıştı ama kesin bir şekilde olmayacağı söylenmişti. İşsizlik bir yana ne gereği var ki böyle bir yer için hani?
Ben ilk defa duymuyorum ancak ben sadece 1 tane var sanıyordum, umarım benim hakkımda bir şey konuşulmuyordur oralarda. İşsizlik ama.

Ben gram zorlanmıyorum o konularda ancak bazen boşluk bırakmayı falan unutuyorum, ben kullanmıyordum ancak gitmesi bence kötü oldu.
Aynen öyle çok kişi ceza alacak çok. Onu geçtim yeni üyeler bile soğuyacak yazım kuralı cezalarından. Genel olarak türkçe dil bilgisini henüz daha net kullanamayan kişiler olduğundan yeni üyeler ve bazı hata yapan arkadaşlar için bir felaket olacak.

Aynen öyle çok kişi ceza alacak çok. Onu geçtim yeni üyeler bile soğuyacak yazım kuralı cezalarından. Genel olarak türkçe dil bilgisini henüz daha net kullanamayan kişiler olduğundan yeni üyeler ve bazı hata yapan arkadaşlar için bir felaket olacak.
Ya aslında bana kalsa moderasyon Sosyal'i pişman etmeye çalışıyor. Ancak zaten forumun çoğunluğu eski, yeni olan da öğreniyor bir şekilde. O kadar hayvani bir sorun çıkmaz gibime geliyor.

Ben de ilk defa duyuyorum. Hatta zamanında Techolay Sosyal için bir Discord sunucusu açılsın diye öneri açılmıştı ama kesin bir şekilde olmayacağı söylenmişti. İşsizlik bir yana ne gereği var ki böyle bir yer için hani?
Valla herkes gruplaşmanın var olduğunu söylüyor, ben şu forumda kadar kişiyle tartıştım ama bir kere bile belirli kişilerin olduğu toplu disslike yağmuruna falan tutulmadım veya yine aynı şekilde belirli kişilerle aynı anda tartışmadım.

Kanıtı olan sunmalı çünkü herkes konuşuyor bu konuda.

Ben ilk defa duymuyorum ancak ben sadece 1 tane var sanıyordum, umarım benim hakkımda bir şey konuşulmuyordur oralarda. İşsizlik ama.
Eleştirilerimiz sebebiyle nickname, pp kopyalayıp taklit hesapla sunucuda hakaret etmeye başlarlarsa şaşırmam. 😂

Bazı arkadaşların düzgün Türkçe yazmayı neden bu kadar büyüttüğünü, sanki imkânsız bir şeymiş gibi davrandıklarını ve mesaj attıklarını gerçekten anlamıyorum.
Butonun sagladigi kolayliga alistiklari icin boyle oluyor.

Ne olduysa kolaya kacmaktan oldu zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.