Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
- Makaleler
- 19
Ben gram zorlanmıyorum o konularda ancak bazen boşluk bırakmayı falan unutuyorum, ben kullanmıyordum ancak gitmesi bence kötü oldu.Virgül tarzı ara noktalama işaretlerinde ben çok zorlanacağım. Ancak yapabileceğimiz bir şey yok. Forumu idare ettirmemiz lazım.
Ben ilk defa duymuyorum ancak ben sadece 1 tane var sanıyordum, umarım benim hakkımda bir şey konuşulmuyordur oralarda. İşsizlik ama.Ben de ilk defa duyuyorum. Hatta zamanında Techolay Sosyal için bir Discord sunucusu açılsın diye öneri açılmıştı ama kesin bir şekilde olmayacağı söylenmişti. İşsizlik bir yana ne gereği var ki böyle bir yer için hani?
Aynen öyle çok kişi ceza alacak çok. Onu geçtim yeni üyeler bile soğuyacak yazım kuralı cezalarından. Genel olarak türkçe dil bilgisini henüz daha net kullanamayan kişiler olduğundan yeni üyeler ve bazı hata yapan arkadaşlar için bir felaket olacak.Ben gram zorlanmıyorum o konularda ancak bazen boşluk bırakmayı falan unutuyorum, ben kullanmıyordum ancak gitmesi bence kötü oldu.
xalvorath
Yetkin
Orası öyle ama ben yaptıktan sonra bakıyorum, bakıp düzeltmesi pek zor olmamalı.Yanlış çeviriyor yarısını hocam tabii ben de hep kullanırdım.
- Makaleler
- 19
Ya aslında bana kalsa moderasyon Sosyal'i pişman etmeye çalışıyor. Ancak zaten forumun çoğunluğu eski, yeni olan da öğreniyor bir şekilde. O kadar hayvani bir sorun çıkmaz gibime geliyor.Aynen öyle çok kişi ceza alacak çok. Onu geçtim yeni üyeler bile soğuyacak yazım kuralı cezalarından. Genel olarak türkçe dil bilgisini henüz daha net kullanamayan kişiler olduğundan yeni üyeler ve bazı hata yapan arkadaşlar için bir felaket olacak.
Valla herkes gruplaşmanın var olduğunu söylüyor, ben şu forumda kadar kişiyle tartıştım ama bir kere bile belirli kişilerin olduğu toplu disslike yağmuruna falan tutulmadım veya yine aynı şekilde belirli kişilerle aynı anda tartışmadım.Ben de ilk defa duyuyorum. Hatta zamanında Techolay Sosyal için bir Discord sunucusu açılsın diye öneri açılmıştı ama kesin bir şekilde olmayacağı söylenmişti. İşsizlik bir yana ne gereği var ki böyle bir yer için hani?
Kanıtı olan sunmalı çünkü herkes konuşuyor bu konuda.
- Makaleler
- 1
Ben de ilk defa duyuyorum. Hatta zamanında Techolay Sosyal için bir Discord sunucusu açılsın diye öneri açılmıştı ama kesin bir şekilde olmayacağı söylenmişti. İşsizlik bir yana ne gereği var ki böyle bir yer için hani?
Eleştirilerimiz sebebiyle nickname, pp kopyalayıp taklit hesapla sunucuda hakaret etmeye başlarlarsa şaşırmam.Ben ilk defa duymuyorum ancak ben sadece 1 tane var sanıyordum, umarım benim hakkımda bir şey konuşulmuyordur oralarda. İşsizlik ama.
Bi' kere bile kullanmadigim, asla da kullanmayacagim bir butondu.
Yazim kurallarina uymak o kadar da zor degil.
Yazim kurallarina uymak o kadar da zor degil.
- Makaleler
- 4
Butonun sagladigi kolayliga alistiklari icin boyle oluyor.Bazı arkadaşların düzgün Türkçe yazmayı neden bu kadar büyüttüğünü, sanki imkânsız bir şeymiş gibi davrandıklarını ve mesaj attıklarını gerçekten anlamıyorum.
Ne olduysa kolaya kacmaktan oldu zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube