Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yerinde bi karar olmuş. Türkçe dil bilgisine tam hakim olamayan şahıslar forumda barınmasın bi zahmet.Gelmesinler daha iyi. Eğer üye, cümleye büyük harfle başlayamayıp nokta koyamıyorsa ne yapalım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmesinler daha iyi. Eğer üye, cümleye büyük harfle başlayamayıp nokta koyamıyorsa ne yapalım?
Hocam o kadar da değil AB Düzelt benim işime yarıyordu çünkü misal PC'de düzgün şekilde yazıyordum sonra ona tıklıyordum hemen gerekli yerleri büyük yapıyordu. Şimdi o gitti cidden yükümüz arttı bana kalırsa tamam telefonda büyük yazıyor ama PC'de biz tıklamazsak yazmıyor.
Uyuyan Sincap
Üstün
Shift e basılı tutarak büyük harf yazabilirsin. Ya da Caps Lock açabilirsin.Hocam o kadar da değil AB Düzelt benim işime yarıyordu çünkü misal PC'de düzgün şekilde yazıyordum sonra ona tıklıyordum hemen gerekli yerleri büyük yapıyordu. Şimdi o gitti cidden yükümüz arttı bana kalırsa tamam telefonda büyük yazıyor ama PC'de biz tıklamazsak yazmıyor.
Ben virgül ve birleşik yazılan kelimeleri yazmakta yanlış yapıyorum.
Shift e basılı tutarak büyük harf yazabilirsin. Ya da Caps Lock açabilirsin.
Caps Lock'u eskiden açmadan AB Düzelt ile hızlıca yapıyordum şimdi zaten Caps Lock'a basmadan yazarsak ceza alabiliriz mecbur yorulacağız.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam orta veya küçük parmağınızla ilk harfi yazarken Shift e basılı tutun. Shift kullanıyorum ben. Hızlıca yazıyorum. Tabii siz kaç parmak kullanıyorsunuz orası ayrı.Caps Lock'u eskiden açmadan AB Düzelt ile hızlıca yapıyordum şimdi zaten Caps Lock'a basmadan yazarsak ceza alabiliriz mecbur yorulacağız.
Hocam orta veya küçük parmağınızla ilk harfi yazarken Shift e basılı tutun. Shift kullanıyorum ben. Hızlıca yazıyorum. Tabii siz kaç parmak kullanıyorsunuz orası ayrı.
Malum klavye büyük F1-F12 ve sağ tarafta sayılar olduğu için yazarken ben yoruluyorum eskisi gibi hızlı hatasız yazamıyorum niyeyse.
Captain Levi
Yetkin
Arkadaşlar... Bu kadar yazım kuralına uymak zor geliyorsa ChatGPT size 2-3 saniyede düzeltir yazıyı.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
@Captain Levi ChatGPT kullanman gerekiyor gibi hocam...
Kerim Demirkaynak
Uzman
"de" bitişik.Arkadaşlar... Bu kadar yazım kuralına uymak zor geliyorsa ChatGPT size 2-3 saniyede düzeltir yazıyı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.