Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmesinler daha iyi. Eğer üye, cümleye büyük harfle başlayamayıp nokta koyamıyorsa ne yapalım?

Hocam o kadar da değil AB Düzelt benim işime yarıyordu çünkü misal PC'de düzgün şekilde yazıyordum sonra ona tıklıyordum hemen gerekli yerleri büyük yapıyordu. Şimdi o gitti cidden yükümüz arttı bana kalırsa tamam telefonda büyük yazıyor ama PC'de biz tıklamazsak yazmıyor.

• Beğendim
İfadeler: 995
Hocam o kadar da değil AB Düzelt benim işime yarıyordu çünkü misal PC'de düzgün şekilde yazıyordum sonra ona tıklıyordum hemen gerekli yerleri büyük yapıyordu. Şimdi o gitti cidden yükümüz arttı bana kalırsa tamam telefonda büyük yazıyor ama PC'de biz tıklamazsak yazmıyor.
Shift e basılı tutarak büyük harf yazabilirsin. Ya da Caps Lock açabilirsin.

Ben virgül ve birleşik yazılan kelimeleri yazmakta yanlış yapıyorum.

Caps Lock'u eskiden açmadan AB Düzelt ile hızlıca yapıyordum şimdi zaten Caps Lock'a basmadan yazarsak ceza alabiliriz mecbur yorulacağız.
Hocam orta veya küçük parmağınızla ilk harfi yazarken Shift e basılı tutun. Shift kullanıyorum ben. Hızlıca yazıyorum. Tabii siz kaç parmak kullanıyorsunuz orası ayrı.

Hocam orta veya küçük parmağınızla ilk harfi yazarken Shift e basılı tutun. Shift kullanıyorum ben. Hızlıca yazıyorum. Tabii siz kaç parmak kullanıyorsunuz orası ayrı.

Malum klavye büyük F1-F12 ve sağ tarafta sayılar olduğu için yazarken ben yoruluyorum eskisi gibi hızlı hatasız yazamıyorum niyeyse. :(

Arkadaşlar... Bu kadar yazım kuralına uymak zor geliyorsa ChatGPT size 2-3 saniyede düzeltir yazıyı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.