Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
- Makaleler
- 20
Yanlışın bir daha tekrarlanmaması için uyarı sistemimiz var zaten. Bu yorumunuzu mantıksız buldum. Basit hatalara, bilerek yapılmamış yazım ve imla hatalarına zaten uyarı vermiyorum, çoğu zaman bildirim atıp doğrusunun bu şekilde olduğunu belirtiyorum. Ancak, 4 uyarıya rağmen halen daha bağlaç olan da/de/ki'nin ayrı yazılmasını dahi idrak edemeyenlere de uyarıyı veriyorum.Yanlış gördüğün yerleri düzelt ona karışmıyoruz. Adaletsiz davranıyorsun hemen ceza veriyorsun.
Türkçeye önem vermeyen sitelerin kalitesi belli. Düzelt butonuna basıp yayımlayarak zaten eleştirdiğiniz şeyi yapıyorsunuz, bunun neresi doğru?Siz ve diğer moderatör arkadaşlar? Bu kişiler 'düzelt' butonunu mu kullanıyor acaba? Ben 'düzelt' dedikten sonra yayımlıyorum. Butonu kullandıktan sonra CTRL+A yapıp düzelt yapmadığınızı nereden bileceğim sonuçta konuyu ben onaylamıyorum, siz onaylıyorsunuz.
Bence siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Türkçemizi seviyoruz ama bir teknoloji forumunda bu kadar katı olunmamalı. 'DH' Webtekno vs bile takmıyor, aslında hiçbir forum takmıyor. Bir de sen bir işlem yaparken konuyu onaylamadan önce ceza veriyorsun. Önce ceza vermeden önce bir düşün. Bu yazdığınız yanıttan bile şüphe duyarım. Daha bir bilete yanıt verilemiyorken, site neden bu konuyla alakalı yanıt verilmiyor? Bu mesajımdan sonra eminim diyeceksin ki "Türkçen'de sıkıntı var, git düzelt ondan sonra tekrar gel."
Üye yönlendirmek, sorunlarını dinlemek, uğraşmak zordur, bilirim. 2007 senesinde forum işine başladım. Senin geçmiş uyarılarıma bakıp yanlış yapan sensin yeterli bir cevap değil. Önemli olan icrattır. Konular o kadar oy almış, biri cevap vermiş mi, siz hâlâ üyeyi uyarma peşindesiniz. Yapmayın, gözünüzü seviyim.
Ayrıca, sen bana kafayı bayağı bir takmışsın belli. Siz önce üyeyi uyarmadan önce kendi sorunlarınızı çözün. Senin bu verdiğin cevap çok yanlış.
Neyse, üyeliğimin silinmesi konusunda talepte bulundum. Artık bu sitenin önünden bile geçmeyeceğim. Yoksa çok büyük hakaretler de bulunacağım. Bulunmak istemiyorum, o yüzden bu sitede işim olmaz artık.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 9
Zaten normalde olması gereken iki ihtimal var.
Düzelt'e basmadan kontrol edip yayınlamak,
Düzelt'e basıp bir de kendin kontrol edip yayınlamak. Kullanıcı ve mod bağımsız konuşuyorum.
Bizde ikisi de yok ve 4 ay oldu. Bir 4 ay daha bekleyecek miyiz? Bununla alakalı konu açılıyor ve talep çok yüksek, arz yok. Geçen konuda @Algos raporladım demişti bir tane yanlışı ona geri dönüş bile yapılmamış. İplenmiyor arkadaşlar. 4 aydır tüy bitti artık. 42 tane upvote almış konu.
Düzelt'e basmadan kontrol edip yayınlamak,
Düzelt'e basıp bir de kendin kontrol edip yayınlamak. Kullanıcı ve mod bağımsız konuşuyorum.
Bizde ikisi de yok ve 4 ay oldu. Bir 4 ay daha bekleyecek miyiz? Bununla alakalı konu açılıyor ve talep çok yüksek, arz yok. Geçen konuda @Algos raporladım demişti bir tane yanlışı ona geri dönüş bile yapılmamış. İplenmiyor arkadaşlar. 4 aydır tüy bitti artık. 42 tane upvote almış konu.
Yanlışın bir daha tekrarlanmaması için uyarı sistemimiz var zaten. Bu yorumunuzu mantıksız buldum. Basit hatalara, bilerek yapılmamış yazım ve imla hatalarına zaten uyarı vermiyorum, çoğu zaman bildirim atıp doğrusunun bu şekilde olduğunu belirtiyorum. Ancak, 4 uyarıya rağmen halen daha bağlaç olan da/de/ki'nin ayrı yazılmasını dahi idrak edemeyenlere de uyarıyı veriyorum.
Sizce neden "idrak" edemiyorlar?
- Makaleler
- 20
Verilen uyarı ve uyarılarının haksız olduklarını düşündükleri için. Çoğu üye sanıyor ki, moderatörler tüm üyelere düşman. Hayır, kesinlikle böyle bir şey yok, tam tersi uyarı vermemek için elimizden geleni yapıyoruz.
Verilen uyarı ve uyarılarının haksız olduklarını düşündükleri için. Çoğu üye sanıyor ki, moderatörler tüm üyelere düşman. Hayır, kesinlikle böyle bir şey yok, tam tersi uyarı vermemek için elimizden geleni yapıyoruz.
Bence de "haksız", zira ben o insanların da/de/ki bağlaçlarını kasıtlı ayırmadıklarını düşünmüyorum. Dolayısıyla "zorbalık" gibi geliyor, öyle hissediyorlar.
Mesela ben bir konuya bir yorum yazdım moderatörün kesin olarak hoşuna gitmedi, hiç alakasız bir yerden bana ceza verdi. Zira "hoşuna" gitmeyen durumu açıklayabilecek ve onu tartışabilecek durumda değil.
Düzeltme aracı kullandıkça, geri bildirim yaptıkça gelişen bir araç. Kullandırılması abartı ve gereksiz olur.
- Makaleler
- 19
Hocam yanlış anlamayın ama bazen saçma sapan uyarılar veya rapor redleri yiyebiliyoruz. Örneğin daha dün %100 çözüm olan bir mesajı raporladım ve anında red geldi. Bu niye? İnsan reddetmeden önce konuyu okur yav.
- Makaleler
- 20
Sosyal kurallarına göre, Türkçe yazım ve imla kurallarına uymak zorundalar. Zorbalık mı? Ne alaka? Kurallara uymayı istemek ne zamandır zorbalık oldu?Bence de "haksız", zira ben o insanların da/de/ki bağlaçlarını kasıtlı ayırmadıklarını düşünmüyorum.
- Makaleler
- 19
Hocam bazen o kadar şaşırıyorum ki. Mesela kesin reddedilmeyeceğini düşündüğüm bir rapor atıyorum çat reddedildi neden? Yok. Yani saçma geliyor.Sosyal kurallarına göre, Türkçe yazım ve imla kurallarına uymak zorundalar. Zorbalık mı? Ne alaka? Kurallara uymayı istemek ne zamandır zorbalık oldu?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-