Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Bazıları nasıl olsa moderatörler düzenliyor diyerek idrak etmek istemiyor.
Düzeltme aracı kullandıkça, geri bildirim yaptıkça gelişen bir araç. Kullandırılması abartı ve gereksiz olur.
Sanırım "kullandırılmaması" demek istediniz.
Burada yakınılan durum, onlarca satırlı bir içerikte buton kullanımı sebebiyle oluşan hatalar ve ondan da öte, oluşan bu hataların galiba kontrol edilmemesi yani buton kullanımı sonrası galiba içeriğin üstünden geçilmemesi. Direkt butonun kendisinden yakınılmıyor aslında ama sebep oldukları yüzünden odak butona yönelmiş durumda.
Öyle ki buton kullanılmasa daha bile az hata olabilir. Bu sadece bir tahmin tabii.
Özellikle düzgün yazılmış içerikleri düşünün. İçerik sahibini maalesef boş yere yorabiliyor bu durum. Azımsanmayacak kadar yaşandı.
Tabii ki geri bildirimde bulunup aracı geliştirmek hoş olabilir fakat üyeler bundan sorumlu değil. Kaldı ki ele alınması gereken çok fazla durum var, bu yüzden de yapay zekadan destek alma planlanıyordu.
- Makaleler
- 4
O konuya ne olduğunu merak ettim doğrusu. Yanlış hatırlamıyorsam karar çıkmadı o konudan. Ama böyle bir özellik gelse bir çok insan rahatlar, benden söylemesi.Tabii ki geri bildirimde bulunup aracı geliştirmek hoş olabilir fakat üyeler bundan sorumlu değil. Kaldı ki ele alınması gereken çok fazla durum var, bu yüzden de yapay zekadan destek alma planlanıyordu.
Sanırım "kullandırılmaması" demek istediniz.
Burada yakınılan durum, onlarca satırlı bir içerikte buton kullanımı sebebiyle oluşan hatalar ve ondan da öte, oluşan bu hataların galiba kontrol edilmemesi yani buton kullanımı sonrası galiba içeriğin üstünden geçilmemesi. Direkt butonun kendisinden yakınılmıyor aslında ama sebep oldukları yüzünden odak butona yönelmiş durumda.
Öyle ki buton kullanılmasa daha bile az hata olabilir. Bu sadece bir tahmin tabii.
Özellikle düzgün yazılmış içerikleri düşünün. İçerik sahibini maalesef boş yere yorabiliyor bu durum. Azımsanmayacak kadar yaşandı.
Tabii ki geri bildirimde bulunup aracı geliştirmek hoş olabilir fakat üyeler bundan sorumlu değil. Kaldı ki ele alınması gereken çok fazla durum var, bu yüzden de yapay zekadan destek alma planlanıyordu.
Garip düzenlemeler olacak diye, hep konu onaylanırken başında dikiliyorum.
Zaten birisi 30 paragraf şey yaptıysa onu düzeltmiştir. Neden birisi "düzelt" kullanarak bozsun onu? Rehber ve inceleme yapan kullanıcılara bu tip şeyler el hareketi gibi.
Ben imla kurallarına özellikle dikkat ediyorum ve moderasyona "karışmayın" diye not eklemek istiyorum ama "Moderasyona karışamazsın, bir dahakine not eklersen onaylanmaz." diyor. Sonra da kendi kafasına göre yazım yanlışı koyuyor. "Karışmayın" diyorsam bildiğim bir şeyler var.
Şöyle bağlantı paylaşayım:
Belli bir zaman aşımından sonra yapay zeka kontrollü onaylama gelebilir
Zaman aşımı derken 20 veya 30 dakika gibi bir süre geçtikten sonra; yapay zeka, yazım hatalarını ve onaylanmaya uygun olup olmadığına bakabilir. Technopat'ta bunu GPT 4 ile test eden birini görmüştüm ve düzgün çalışıyordu. Bence altyapısı sağlanırsa eklenebilecek şeylerden. Bununla birlikte 1...
XenForo 2.3 bekleniyormuş.
- Makaleler
- 4
Özellikle bana gerçekten böyle bir şey yapılıyormuş gibi hissediyorum açıkçası. Elimden geldiğince o tuştan uzak duruyorum, hep kendim yapıyorum kontrolleri. Sonra "Düzelt" tuşuna basıldığını görünce acı gerçekle karşı karşıya kalıyorum maalesef.Rehber ve inceleme yapan kullanıcılara bu tip şeyler el hareketi gibi.
Gelse çok iyi olur. Xenforo 2.3'ü kös kös yerimde oturmuş bir şekilde bekliyorum.Şöyle bağlantı paylaşayım:
Belli bir zaman aşımından sonra yapay zeka kontrollü onaylama gelebilir
Zaman aşımı derken 20 veya 30 dakika gibi bir süre geçtikten sonra; yapay zeka, yazım hatalarını ve onaylanmaya uygun olup olmadığına bakabilir. Technopat'ta bunu GPT 4 ile test eden birini görmüştüm ve düzgün çalışıyordu. Bence altyapısı sağlanırsa eklenebilecek şeylerden. Bununla birlikte 1...techolay.net
XenForo 2.3 bekleniyormuş.![]()
5123
Deneyimli
- Makaleler
- 2
Verilen uyarı ve uyarılarının haksız olduklarını düşündükleri için. Çoğu üye sanıyor ki, moderatörler tüm üyelere düşman. Hayır, kesinlikle böyle bir şey yok, tam tersi uyarı vermemek için elimizden geleni yapıyoruz.
İdrakin anlamını biliyor musunuz peki? Siz bir üyeye affedersiniz de "geri zekalı, salak" diyorsunuz, ben bunu bu şekilde anlıyorum. İşiniz gücünüz üyeyi rencide etmek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten birisi 30 paragraf şey yaptıysa onu düzeltmiştir.
Bu varsayım doğru olmaz maalesef.
Ne olursa olsun ilgilenen moderatörün içeriği baştan sona okuması ve düzenlemeleri yapması gerekiyor diyeceğim de açılan onca konu olduğunu düşününce bu çok yorucu olabilir. Yani, bu gerekli bir işlem aslında ama işte "Yapın, bu sizin göreviniz." diyemiyorum. Düşüncesi bile yorucu. :/
Ne var ki elle kontrol yapılmayıp sadece buton kullanılınca işte o zaman kötü oluyor. Uzun içeriklerde elle kontrol yapılmayacaksa butonu hiç kullanmamak daha iyi olabilir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.