Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Eklentinin arka kodu biraz sıkıntı çünkü orijinal geliştirici kendi stiliyle yazmış. Bu yüzden maintain etmeyi bırakalım, neyin ne olduğunu çözmek bile baş ağrısı. Umarız yönetim içi çalışmalarımız sonucu üyeleri memnun edecek daha iyi bir çözüm sunabiliriz.
- Makaleler
- 7
Bu arada özelliği sadece modlara kapatabiliriz belki. Müsait bir zamanda konuşacağız bunu.
Bu arada ben de bunun tam tersini düşünmekteyim. Bir ara eklentiyi açıp yalnızca moderatörlere açık konuma getirip üyelerin şikayetlerini kontrol etmenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Bakalım herkesin gözünün önünde olması mı asıl problemmiş yoksa moderasyonun mu kullanımı problemmiş görürüz böylelikle.
Tarihi asla belli olmayacak şekilde bu testi bir ara gerçekleştireceğim.
Önce moderatörleri test edin bence. Hatta çevrimiçi testi yapmakla başlayın.Bu arada ben de bunun tam tersini düşünmekteyim. Bir ara eklentiyi açıp yalnızca moderatörlere açık konuma getirip üyelerin şikayetlerini kontrol etmenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Bakalım herkesin gözünün önünde olması mı asıl problemmiş yoksa moderasyonun mu kullanımı problemmiş görürüz böylelikle.
Tarihi asla belli olmayacak şekilde bu testi bir ara gerçekleştireceğim.
Yetkili üyeler
Şurda yazan çoğu kişi hiçbir zaman aktif değil. Forumda toplasan 2-3 moderatör var. Moderatör almak bir mesele ama asıl mesele moderatöre moderatörlük yaptığını hatırlatmak ve ağırlık koymak. Gerekirse kelle alırsın.
Sırf bu yüzden bu tartışmalar her gün dönüyor. Mevcut yönetim ekibi, asla yönetim ekibi değil çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunların önemli kaynağı burası ama halı altına itilme gibi bir durum var. Bu durum göze batıyor ve sert eleştiriye açık kapılar aralıyor. Israrcılar sanırım...Şurda yazan çoğu kişi hiçbir zaman aktif değil. Forumda toplasan 2-3 moderatör var. Moderatör almak bir mesele ama asıl mesele moderatöre moderatörlük yaptığını hatırlatmak ve ağırlık koymak. Gerekirse kelle alırsın.
Sırf bu yüzden bu tartışmalar hergün dönüyor. Mevcut yönetim ekibi, asla yönetim ekibi değil çünkü.
- Makaleler
- 7
Önce moderatörleri test edin bence. Hatta çevrimiçi testi yapmakla başlayın.
Yetkili üyeler
techolay.net
Şurda yazan çoğu kişi hiçbir zaman aktif değil. Forumda toplasan 2-3 moderatör var. Moderatör almak bir mesele ama asıl mesele moderatöre moderatörlük yaptığını hatırlatmak ve ağırlık koymak. Gerekirse kelle alırsın.
Sırf bu yüzden bu tartışmalar her gün dönüyor. Mevcut yönetim ekibi, asla yönetim ekibi değil çünkü.
Bayramda olduğumuzu unutmayın lütfen. Kimse habersiz iş yapmıyor ve aktif olmayan herkesin bilgisi elimde var zira bilgi aktarıyorlar. Mesaj sayılarına göre diyorsanız da hiçbir anlam ifade etmez çünkü moderasyonun yaptığı eylemler asıl ilgilendiren durum ve bu durum hakkında da henüz bir problemim yok diyebilirim.
Bayramda olduğumuzu unutmayın lütfen. Kimse habersiz iş yapmıyor ve aktif olmayan herkesin bilgisi elimde var zira bilgi aktarıyorlar. Mesaj sayılarına göre diyorsanız da hiçbir anlam ifade etmez çünkü moderasyonun yaptığı eylemler asıl ilgilendiren durum ve bu durum hakkında da henüz bir problemim yok diyebilirim.
Mesaj sayısı gram umurumda değil ya. Misal bu listede yazan bir moderatörün son görülme tarihi "5 Haziran" Bir moderatör/yetkili bulunduğu forumu arada bir girecek kadar önemsiyorken bir sürü üyenin bu konuda şikayet dile getirmesi de gayet normal olur. Diğerlerinden de söz etmeyeceğim çünkü gördüğüm bir uintptr bir de Utku var. Belki ana sayfa editörlerinden de 1-2 kişi vardır ama bunlar dışında olanları göremiyoruz. Ya biz körüz ya da bu arkadaşlar Batman gibi takılıyorlar.
Ana sayfa editörlerimizin Sosyal'de herhangi bir görevi yok.
O halde 2 moderatörün aktif olduğu bir forumda bu kadar moderatör konusu açılmasına şaşırmamak gerek.Ana sayfa editörlerimizin Sosyal'de herhangi bir görevi yok.
Moderatörlerden Enes sorumlu.O halde 2 moderatörün aktif olduğu bir forumda bu kadar moderatör konusu açılmasına şaşırmamak gerek.
- Makaleler
- 4
Bunda sayinin pek onemi yok davranislarindan ve anlayislarindan oturu oluyor bu olaylar.O halde 2 moderatörün aktif olduğu bir forumda bu kadar moderatör konusu açılmasına şaşırmamak gerek.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-