Üşengeçliklerinden buna basıp yayınlıyorlar, "sürümüdür" kelimesi "sürü müdür?" oluyor. Niye ya?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
@Recep Baltaş @Leo hocalarım iyi günler. SSL sertifikası görünmüyor sitede yukarıda kilit yerine ünlem işareti var. SSL sertifikası kullanım süresi dolmuş herhalde.
Sorun sanırım sizde hocam bende herhangi bir ünlem filan yok bağlantı güvenilir.@Recep Baltaş @Leo hocalarım iyi günler. SSL sertifikası görünmüyor sitede yukarıda kilit yerine ünlem işareti var. SSL sertifikası kullanım süresi dolmuş herhalde.
- Makaleler
- 10
İnşallah daha fazla mod alınır. 3 aydır moderatör başvurum duruyor.Öncelikle silinen mesajları geri aldım. Enes'e daha çok videolara odaklanacağımı ve bu yüzden forumda mod kadrosunu artırması gerektiğini belirttim. Bildiğim kadarıyla iki kişi daha katıldı kadroya.
Düzelt butonuna gelince:
Bu özellik Mikail tarafından yazılmıştı. Fakat kendisi yazdığı kodlara bir daha dönüp bakmadı maalesef. Kodlara açıklama da yazmasını söylemiştim, böylece kodda değişiklik yapmak isteyen birisi neyin ne olduğunu anlayacaktı. @Leo'ya koda bakmasını söyledim ama maalesef eklenti anlaşılamaz bir vaziyette idi. Bu durumda bu eklentiyi zaten XenForo 2.3 ile birlikte kullanamayacağız gibi.
Ben burada Technopat anlayışı olsun istemiyorum. Taleplere kulak tıkamak istemiyorum. Düzelt özelliğini kapatabiliriz. Öte yandan bundan sonra yazım yanlışında uyarı süresi 1 saat olmaz. En az 2 saat, hatta belki de daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum zira özelliği kapatmak inanılmaz bir yük bindirecek.
Hatta özelliği şimdi kapatıyorum. Enes buna göre kadroyu artırsın. Bundan sonra gönüllü moderatör de alabiliriz açıkçası.
Bu arada yeri gelmişken ben de bir iki kelam edeyim: Discord kanallarınızda forumdaki kullanıcılara karşı kutuplaşıyorsunuz, başkalarını zorbalıyorsunuz. Bunu uzun zamandır biliyoruz ama çok ses etmiyorduk. Bu saçmalık konusunda bir bilet daha gelirse gruptaki herkese 1 ay ila 1 yıl arasında ban atmayı düşünüyorum.
- Düzelt butonu eklenti güncellenene ya da yeniden yazılana kadar kapanmıştır.
- Yazım yanlışlarında uyarı süresi artık minimum 2 saat olacak.
Sevgiler.
Kim?Kim olduklarını sosyalin %90 biliyor zaten. Dikkatte alınması iyi olmuş.
Bilet açın, konu açın bilinsin, niye böyle gizemli takılıyorsun ki? Aç ban yesinler, söylemiş de yani Recep Baltaş direkt olarak.
Elinde kanıt varsa bunu yazmaya bile ihtiyaç duymazsın, bu yaptığın şovdan başka bir şey değil, varsa elinde kanıt gönder bileti, aç konunu, gerekeni yapsınlar.
Son düzenleme:
Yeşil siteye benzememek adına bence iyi bir karar. Her iki kesim içinde her ne kadar uğraştırıcı olacak olsa da sonunda buna değeceğini umuyorum. Ayrıca hocam bu karar açacağımız konuların başlıklarını da etkileyecek mi? Diğerlerinin nasıl olduğunu bilmiyorum ama şahsen son açtığım konuların ilk başlığı moderasyon ekibinin düzeltmesi sonucunda daha isabetli olmuştu.
Düzelt tuşunu yazım hatalarını düzeltmek için kullanmak yerine kendileri yazabilirler.İyi de değerli arkadaşlar bize de yük binmeyecek mi daha fazla düzenleme ile uğraşacağız yazım kurallarından bayağı bir ceza yiyen olacak ama haydi hayırlısı.
Shift tuşu boşuna yok, "." tuşu da boşuna yok. Bu bir yük değil zaten, sorumluluk.
- Makaleler
- 1
Üşenmeyip DC üzerinden kutuplaşan üyeler mi var mış?
Millet ne kadar da işsiz.
Ben de ilk defa duyuyorum. Hatta zamanında Techolay Sosyal için bir Discord sunucusu açılsın diye öneri açılmıştı ama kesin bir şekilde olmayacağı söylenmişti. İşsizlik bir yana ne gereği var ki böyle bir yer için hani?Üşenmeyip DC üzerinden kutuplaşan üyeler mi var mış?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.