Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelt tuşunun kaldırılması yüzünden her yorumumda ceza geliyor. Yahu, yazım yanlışına her kelimesi ve hecesine kadar nasıl dikkat edelim? Bu ülkede kaç kişi yazım yanlışı konusunda tecrübeli? Madem bu sitede böyle bir kural getirdiniz, üstüne üstlük yazım düzeltme tuşunu kaldırdınız, o zaman üyelerinizi edebiyat öğretmenleri veya Türkçe öğretmenlerinden seçersiniz. Bugün ve dün iki kez uyarı aldım. Technopat'ta üyeliğim devam ediyor, oradaki sisteme alıştık. Eğer böyle devam ederse, yine zaten şu yazdığım yorumdan da uyarı alacağım. Bilişim ve sosyal konularda paylaşımlarımı orada yaparım, üyeliğimi de silmeyi düşünüyorum. Bunu Recep Bey'e de yazacağım.

Ekran görüntüsü 2024-06-20 024015.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Serdar4586 Technopat her zaman yazim yanlisi konusunda katiydi, son 5 senedir falan yumusamaya baslamisti. Yani siz kati doneme denk gelmediginiz icin cok gulluk gulistanlik gelmis size her sey.

Ayrica gercek hayatta Turkceyi iyi konusamiyor olabilirsin, yaziya iyi dokemiyor olabilirsin lakin bu forumu, kurallarini kabul ederek uye oluyorsan kurallarda yazan maddelere uyman gerektiginin de bilincinde olmalisin.

Moderatör olan birisinin Türk dilini en azından makale yazabilecek kadar hakim olup, hataları kendisinin düzeltmesini beklerim. Kodlamaya dökülmüş bir eklentinin her zaman etkili olacağını sanmıyorum.

Moderatör aranırken kriterlerde "Türk diline yeteri kadar hakim olması" isteniyorsa ve bu kritere rağmen başvuruyorsa bunu yerine getirmek zorunda olmalı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.