@Enes3078 ilk moderasyon ekibi ve aynı zamanda gönüllük esaslı olacağı için tonla hata olacağından eminim.

Başvurular değerlendirirken, kişilerin Technopat profili de incelenmeli kesinlikle. Forum taze olduğu için buradan ayrım yapmak zor olacaktır. En basitinden oradaki yazım yanlışı hatalarına bile baksanız az çok ortaya çıkar neyin ne olduğu. Diğer cezalar da cabası.

Başvuracak arkadaşlara iyi şanslar diliyorum ve şunu da hatırlatmak isterim: Moderatörlük kolay iş değildir. Her gün binlerce insan tipiyle uğraşmak zorunda kalacaksınız ve yetkili arkadaşlar da bir nevi siteyi temsil edecek. Siteyi temsil edeceklerinden yapacağınız her türlü davranışa da dikkat etmeniz gerekmekte. Sakinliğimi, sabrımı koruyabilirim diyorsanız öyle başvurun bence. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Moderatörlük görevini üstlenecek arkadaşlara şimdiden görevlerinde başarılar dilerim. Her ne kadar 2008'den beri bu alanda etkin bir rol alsam da, şahsen bu konuyu ilerleyen süreçlerde değerlendirmekten yanayım. Ne yazık ki 2024 yılımı planlamıştım, planımı yaparken henüz bu site ve bu konu açık değildi. :)

Başvuracak arkadaşlara başarılar. Moderatörlük, zor iş. Hangi forum olursa olsun. Vakit ayırılması gereken bir iş, günlük rutin haline gelmeli. Zamanında @adwaita ile farklı bir forumda yaptığımız aylık denetim raporları aklıma geldi, hey gidi günler..