Merhaba, her moderatörün yetkisi alınmayabilir. Fakat yanlış olmayan bir yazıyı düzeltmek için düzeltiyorlar bazen. Sanki ben yanlış yazmışım gibi yanlış ve yarım yamalak bir yazı ortaya çıkartıyorlar. Oysaki moderatör zaten yanlışı olmayan bir yazıyı düzenleyeceğim diye yanlış yazmış. Sadece öyle moderatörlerin yetkisi alınmalı.
Örnek olarak bu konuda ne gibi bir yazım yanlışım var? Ben işimi garantiye alıyorum bu sorun yüzünden, yazdığım metni ayrı kopyalıyorum yanlış düzenleme yapılırsa ben tekrar düzeltirim diye.
Evet bakın, moderatör'ün düzenlediği üstteki. Benim tekrar kopyala yapıştır yaptığım alttaki kendi mesajım. "İade edip istediğim oyunları alınır mı?" cümlesi yanlış değil mi?
Alttaki mesaj için minik bir düzenleme atayım; Tam Battlefield 1/5 ve 2042 oyunlarını alacaktım ki arkadaşım yazdı ve 'Sea of Thieves al.' dedi. Ben de kıramayıp satın aldım, '100 saat garantili mi?' diye sordum ve bana 'Evet.' yanıtını verdi. Sizce oyunu iade edip istediğim oyunları almalı mıyım?
Tamam öyle olsun sen haklı ol kıymetli kardeşim. Oldu mu? Biz tam kimin düzenlediğini vs. göremiyoruz bile. Neyse bir daha böyle bir sorun yaşamayız umarım, ben tavsiyemi de vermiş olayım.
Tamam öyle olsun sen haklı ol kıymetli kardeşim. Oldu mu? Biz tam kimin düzenlediğini vs. göremiyoruz bile. Neyse bir daha böyle bir sorun yaşamayız umarım, ben tavsiyemi de vermiş olayım.
Kanka psikolojik sorunların mı var? Adam sana her şeyi açık açık sunuyor halen diretiyorsun. Adam kendisinin düzenlediğini söylüyor halen sen neyi sorguluyorsun orada?