Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, her moderatörün yetkisi alınmayabilir. Fakat yanlış olmayan bir yazıyı düzeltmek için düzeltiyorlar bazen. Sanki ben yanlış yazmışım gibi yanlış ve yarım yamalak bir yazı ortaya çıkartıyorlar. Oysaki moderatör zaten yanlışı olmayan bir yazıyı düzenleyeceğim diye yanlış yazmış. Sadece öyle moderatörlerin yetkisi alınmalı.

Örnek olarak bu konuda ne gibi bir yazım yanlışım var? Ben işimi garantiye alıyorum bu sorun yüzünden, yazdığım metni ayrı kopyalıyorum yanlış düzenleme yapılırsa ben tekrar düzeltirim diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -23 Eksi
Raporlamadan düzeltilmeyen çok şey var, bu normal mi yoksa biz mi abartıyoruz bunu tam bilmiyorum.
Moderatör kadrosu sınırlı, içeriği buraya atmaktansa raporlasaydınız düzeltilmiş olurdu.

Herhangi bir konuya yazmış olduğum mesajlarda değil ama ben sıfırdan bir konu açtığım zaman metinlerin anlamı bozacak şekilde değiştirildiği oluyor.
En son inceleme konunuzda, cümleye küçük harfle başlamışsınız. Konuyu onaylayan arkadaş uyarı bile vermeden düzeltmiş, bilgilerinize.

Yapılan düzenlemeyi ve orijinali paylaşabilir misiniz ? Gerçekten merak ettim yani başlığı açacak derecede neyden rahatsız olunmuş.
Evet, moderatör konuyu onayladıktan sonra yazmış olduğu metni göstersin, bir de ondan sonra benim yaptığım tekrar düzeltmeyi göstersin.

Moderatör kadrosu sınırlı, içeriği buraya atmaktansa raporlasaydınız düzeltilmiş olurdu.

En son inceleme konunuzda, cümleye küçük harfle başlamışsınız. Konuyu onaylayan arkadaş uyarı bile vermeden düzeltmiş, bilgilerinize.
Dostum şimdi burada bir şekilde haklı çıkmaya çalışmanız pek etik değil sanki.

Bir yanlış yapmamızı bekliyorsunuz sanki üste çıkmak için ama, hayırlısı.

Evet, moderatör konuyu onayladıktan sonra yazmış olduğu metni göstersin, bir de ondan sonra benim yaptığım tekrar düzeltmeyi göstersin.
Üstteki sizin mesajınız, alttaki benim düzenlediğim mesajınız.

1719909690529.webp

Dostum şimdi burada bir şekilde haklı çıkmaya çalışmanız pek etik değil.
Böyle bir çabam yok.

Üstteki sizin mesajınız, alttaki benim düzenlediğim mesajınız.

Eki Görüntüle 61627

Böyle bir çabam yok.
Alttaki mesaj için minik bir düzenleme atayım; Tam Battlefield 1/5 ve 2042 oyunlarını alacaktım ki arkadaşım yazdı ve 'Sea of Thieves al.' dedi. Ben de kıramayıp satın aldım, '100 saat garantili mi?' diye sordum ve bana 'Evet.' yanıtını verdi. Sizce oyunu iade edip istediğim oyunları almalı mıyım?

Tamam öyle olsun sen haklı ol kıymetli kardeşim. Oldu mu? Biz tam kimin düzenlediğini vs. göremiyoruz bile. Neyse bir daha böyle bir sorun yaşamayız umarım, ben tavsiyemi de vermiş olayım.
Kanka psikolojik sorunların mı var? Adam sana her şeyi açık açık sunuyor halen diretiyorsun. Adam kendisinin düzenlediğini söylüyor halen sen neyi sorguluyorsun orada?