Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, her moderatörün yetkisi alınmayabilir. Fakat yanlış olmayan bir yazıyı düzeltmek için düzeltiyorlar bazen. Sanki ben yanlış yazmışım gibi yanlış ve yarım yamalak bir yazı ortaya çıkartıyorlar. Oysaki moderatör zaten yanlışı olmayan bir yazıyı düzenleyeceğim diye yanlış yazmış. Sadece öyle moderatörlerin yetkisi alınmalı.

Örnek olarak bu konuda ne gibi bir yazım yanlışım var? Ben işimi garantiye alıyorum bu sorun yüzünden, yazdığım metni ayrı kopyalıyorum yanlış düzenleme yapılırsa ben tekrar düzeltirim diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -23 Eksi
Konuları bizzat ben onayladım, hatalı işlem varsa buyurun tartışalım. Benim yanlışım varsa düzeltelim.
Dostlar ekran görüntüsü gibi kanıtlar almadım. Fakat inanırsınız diye tahmin ediyorum,
1719908767216.webp
şu yazı alınmalı mıyım? Gibi bir şeydi yani.

Bu arada bir ekleme daha bir konuya "Ahahah çok iyi ya" diye yazmıştım moderatör editlemiş ":LOL: çok iyi ya" diye.

Ben emoji kullanmadım. Ne hakla editleniyor böyle @Recep Baltaş

Bu arada hangi moderatör benim mesajımı editlemiş ben profilimdeki özel bir alanda görmek isterim.

Burası da gestapoluk konusunda yeşil foruma dönecekse hiç katkı sunmayalım o zaman.

Bunun cidden halledilmesi lazım, yetki alma işi saçma ama yazıların düzenlemesini daha dikkatli yapmalılar. Ekleri vs. yanlış yazan insanlar düzeltilmiyor ama emoji yerine "haha" yazmak düzenleniyor.