Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, her moderatörün yetkisi alınmayabilir. Fakat yanlış olmayan bir yazıyı düzeltmek için düzeltiyorlar bazen. Sanki ben yanlış yazmışım gibi yanlış ve yarım yamalak bir yazı ortaya çıkartıyorlar. Oysaki moderatör zaten yanlışı olmayan bir yazıyı düzenleyeceğim diye yanlış yazmış. Sadece öyle moderatörlerin yetkisi alınmalı.

Örnek olarak bu konuda ne gibi bir yazım yanlışım var? Ben işimi garantiye alıyorum bu sorun yüzünden, yazdığım metni ayrı kopyalıyorum yanlış düzenleme yapılırsa ben tekrar düzeltirim diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -23 Eksi
Tamam öyle olsun sen haklı ol kıymetli kardeşim. Oldu mu? Biz tam kimin düzenlediğini vs. göremiyoruz bile. Neyse bir daha böyle bir sorun yaşamayız umarım, ben tavsiyemi de vermiş olayım.
Hocam Türkçe anlam kuralına uymayan bir cümle kurmuşsunuz arkadaş ise gayet mantıklı bir düzenleme ile cümleye sizin vermek istediğiniz anlamı vermiş. Burada tavsiye verilecek ya da kimin düzenlediğini görmenizi gerektirecek bir durum yok adam zaten haklı. Türkçe derslerinize önem vermenizi öneririm.

Alttaki mesaj için minik bir düzenleme atayım; Tam Battlefield 1/5 ve 2042 oyunlarını alacaktım ki arkadaşım yazdı ve 'Sea of Thieves al.' dedi. Ben de kıramayıp satın aldım, '100 saat garantili mi?' diye sordum ve bana 'Evet.' yanıtını verdi. Sizce oyunu iade edip istediğim oyunları almalı mıyım?
Siz ne konudan bahsediyorsunuz peki? Anlamaya uğraşmayacağım neyse iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ne konudan bahsediyorsunuz pekii? Anlamaya uğraşmayacağım neyse iyi forumlar.
Ben arkadaşın cümlesindeki belirsizlikleri tamamen düzeltip yazdım dostum.
Bu arada düzenleme yetkisi alınması yerine benim yaptığım düzenleme gibi cümlelerdeki tüm belirsizlikleri kaldıracak şekilde düzenleme yapmaları lazım. Evet biraz uzun sürecek onaylamalar ama konulardaki belirsizlikleri tamamen kaldırır.

Ben arkadaşın cümlesindeki belirsizlikleri tamamen düzeltip yazdım dostum.
Bu arada düzenleme yetkisi alınması yerine benim yaptığım düzenleme gibi cümlelerdeki tüm belirsizlikleri kaldıracak şekilde düzenleme yapmaları lazım. Evet biraz uzun sürecek onaylamalar ama konulardaki belirsizlikleri tamamen kaldırır.
İyi forumlar. :love:

Zaten evde problem yaşıyorum, bir de burda haksızlığa uğramak sinirimi bozdu herkese agresif davranabiliyorum. Neyse, iyi forumlar.
Evdeki sorunlarının sonuçlarını neden forum kullanıcıları çekiyor? Haksızlığa uğradığın yok moderatör arkadaş gayet haklı.

Merhaba, her moderatörün yetkisi alınmayabilir. Fakat yanlış olmayan bir yazıyı düzeltmek için düzeltiyorlar bazen. Sanki ben yanlış yazmışım gibi yanlış ve yarım yamalak bir yazı ortaya çıkartıyorlar. Oysaki moderatör zaten yanlışı olmayan bir yazıyı düzenleyeceğim diye yanlış yazmış. Sadece öyle moderatörlerin yetkisi alınmalı.

Örnek olarak bu konuda ne gibi bir yazım yanlışım var? Ben işimi garantiye alıyorum bu sorun yüzünden, yazdığım metni ayrı kopyalıyorum yanlış düzenleme yapılırsa ben tekrar düzeltirim diye.
He aynen arkadaşlar düzenlemeyi de alsınlar da Moderatörler çekirdek çitleye çitleye yazım yanlışlarına baksınlar. Saçmalamayın bu kadar önemli bir yetki Moderatörler'den alınamaz, alınırsa Moderatörler ne yapacak zaten? Onlar da insan. Elbette bazen yanlış yazabilirler, hata yapabilirler ancak abartmayın. Bir hata var ise raporlayın çözerler zaten. Moderatör kadrosu sınırlı zaten üstüne onlar da insan ve hata yapabilirler. Bir hata gördüğünüzde raporlayın yardım ederler, bence çok çok çok saçma bir fikir. Onlar da insan ve onlar da tek tük hatalar yapabilirler, abartmayın. Moderatörlük zor bir iştir.

He aynen arkadaşlar düzenlemeyi de alsınlar da Moderatörler çekirdek çitleye çitleye yazım yanlışlarına baksınlar. Saçmalamayın bu kadar önemli bir yetki moderatörlerden alınamaz, alınırsa Moderatörler ne yapacak zaten? Onlar da insan. Elbette bazen yanlış yazabilirler, hata yapabilirler ancak abartmayın. Bir hata var ise raporlayın çözerler zaten. Moderatör kadrosu sınırlı zaten üstüne onlar da insan ve hata yapabilirler. Bir hata gördüğünüzde raporlayın yardım ederler, bence çok çok çok saçma bir fikir. Onlar da insan ve onlar da tek tük hatalar yapabilirler, abartmayın. Moderatörlük zor bir iştir.
Doğrudur, bu kadar gerilmek istemezdim şu an bu konuda ama neyse oldu artık.

Zaten evde problem yaşıyorum, bir de burda haksızlığa uğramak sinirimi bozdu herkese agresif davranabiliyorum. Neyse, iyi forumlar.
Beni zerre kadar alakadar etmez tabii ama naçizane tavsiyem kişisel hayatınızdaki problemlerin sosyal hayatınıza etki etmemesi için gayret göstermeniz yönünde olur.

Konu ile alakalı ben de yaşamış olduğum bir şeyi paylaştım ve moderatör arkadaş benim de istemeden de olsa bir yanlış yaptığımı ve sessiz sedasız düzeltildiğini söylediğinde şöyle bir düşündüm. Hepimiz insanız ve hepimiz zaman zaman hatalar yapabiliyoruz. Evet belki gerçekten bahsetmiş olduğum gibi spesifik olarak tek bir moderatör arkadaş diğerlerine nazaran daha fazla hata yapıyordur ama bir art niyet olduğunu da düşünmüyorum.

Beni zerre kadar alakadar etmez tabii ama naçizane tavsiyem kişisel hayatınızdaki problemlerin sosyal hayatınıza etki etmemesi için gayret göstermeniz yönünde olur.

Konu ile alakalı ben de yaşamış olduğum bir şeyi paylaştım ve moderatör arkadaş benim de istemeden de olsa bir yanlış yaptığımı ve sessiz sedasız düzeltildiğini söylediğinde şöyle bir düşündüm. Hepimiz insanız ve hepimiz zaman zaman hatalar yapabiliyoruz. Evet belki gerçekten bahsetmiş olduğum gibi spesifik olarak tek bir moderatör arkadaş diğerlerine nazaran daha fazla hata yapıyordur ama bir art niyet olduğunu da düşünmüyorum.
Zaten moderatörler art niyetli bir şekilde niye yanlış düzeltme yapsın ki? Sonuçta onların zararına olur bu. Kendi düşüncemi söylersem herkes insan herkes hata yapabilir, bu kadar takmayın hayatı yaşayın. Bir sorun olduğunda ise önce rapor yoluna başvurun direkt konu açmayın derim.