Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, her moderatörün yetkisi alınmayabilir. Fakat yanlış olmayan bir yazıyı düzeltmek için düzeltiyorlar bazen. Sanki ben yanlış yazmışım gibi yanlış ve yarım yamalak bir yazı ortaya çıkartıyorlar. Oysaki moderatör zaten yanlışı olmayan bir yazıyı düzenleyeceğim diye yanlış yazmış. Sadece öyle moderatörlerin yetkisi alınmalı.

Örnek olarak bu konuda ne gibi bir yazım yanlışım var? Ben işimi garantiye alıyorum bu sorun yüzünden, yazdığım metni ayrı kopyalıyorum yanlış düzenleme yapılırsa ben tekrar düzeltirim diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -23 Eksi
Yeşil forumdan farkı ne olmalı peki sizin gözünüzde? Ya da illa bir farkı olmalı mı? Buranın da kitle ve moderasyon konusunda çektiği sıkıntılar var. Technopat’ten tek artısı daha iyi bir arayüze sahip olması, sırf bu yüzden buraya geçtim. Amacım Recep abi ya da kitle değildi.

Burada bu hususta bir çok şey yapılabilir. Moderatörlerin temel görevi forumun adabını, düzenini sağlamak olmalı. Ayrıca konuları onaylıyorlar. Baksınlar ama içeriği değiştirmeden orjinale sadık kalınsın.

TDK sözlüğü, imla kuralları ve dilbilgisi kitapçıkları ile gezmemeli. Ya bu konuda örnek verdim, emojisiz mesaj atıyorum moderatör benim mesajımı değiştiriyor. Hoş değil.

İnsanlara çeşitli cezaları vermeden uyarılar yapılıyor zaten. Bu uyarı puanları ile belli puanı geçeni birkaç günlüğüne şutlarsanız zaten düzen de gelir.

Peki yeşil forumda nasıldı, valla ben pek sesimi çıkarmazdım orada burası gibi çünkü kaç defa "meli malı" ekleri sebebi olsun, noktalı virgül işaretinin yeri olsun defalarca ceza aldım. Ondan sonra kimsenin hevesi kalmaz.

Ha siz katılmıyorsanız bu görüşe ve ben de bunu görürsem burada kişisel olarak katkı vermem. Yazım denetimi ve LGS-YKS giriş sınavlarındaki Türkçe çerçevesinde takılırsınız.

Bak arkadaşım, yurtdışı forumlarında bile bu kadar höt zöt yok. O yüzden yeşil foruma benzemesin dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada bu hususta bir çok şey yapılabilir. Moderatörlerin temel görevi forumun adabını, düzenini sağlamak olmalı. Ayrıca konuları onaylıyorlar. Baksınlar ama içeriği değiştirmeden orjinale sadık kalınsın.

TDK sözlüğü, imla kuralları ve dilbilgisi kitapçıkları ile gezmemeli. Ya bu konuda örnek verdim, emojisiz mesaj atıyorum moderatör benim mesajımı değiştiriyor. Hoş değil.

İnsanlara çeşitli cezaları vermeden uyarılar yapılıyor zaten. Bu uyarı puanları ile belli puanı geçeni birkaç günlüğüne şutlarsanız zaten düzen de gelir.

Peki yeşil forumda nasıldı, valla ben pek sesimi çıkarmazdım orada burası gibi. Çünkü kaç defa "meli malı" ekleri sebebi olsun, noktalı virgül işaretinin yeri olsun defalarca ceza aldım. Ondan sonra kimsenin hevesi kalmaz.

Ha siz katılmıyorsanız bu görüşe ve ben de bunu görürsem burada kişisel olarak katkı vermem. Yazım denetimi ve LGS-YKS giriş sınavlarındaki Türkçe çerçevesinde takılırsınız.

Bak arkadaşım, yurtdışı forumlarında bile bu kadar höt zöt yok. O yüzden yeşil foruma benzemesin dedim.
Uzun cevap için teşekkür ederim, dediğiniz çoğu şeye katılıyorum şu anda.

Son düzenleme:
Polislerin tutuklama yetkisi alınmalı.

@1589 senin için trajikomik, bence de komik oldu ama vaktimizi boşa harcadığın gerçeğini ele alırsak kara liste hak edildi sanırım. Ne dersin? :D

Denetimlerin yoğunluğu nedeniyle zaman zaman konulara göz atamıyoruz. Kısacası normal, rapor tuşu bunun için var.

O zaman ekibinizi büyütürsünüz, departmanlara ayrılırsınız, kimi içeriklere bakar kimi adaba bakar, düzene bakar kimi de konulara bakar.

Her seferinde rapor rapor rapor kimse uğraşmak istemiyor artık.