Çözüldü Modlu Minecraft'ta oyun çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mixinextras mod değil kütüphane dosyası. Şu modu silmeyi dener misin? bmcpalegardenpatcher 0.1.0
Deneyeyim hemen.

Mixinextras mod değil kütüphane dosyası. Şu modu silmeyi dener misin? bmcpalegardenpatcher 0.1.0
Hocam şimdi şöyle yapayım ben, modu direkt olduğu gibi çalıştırmayı deneyeyim bir. Zahmet olmazsa ssiz hangi modları silmem gerektiğini söyleseniz? Sodium vs.

Deneyeyim hemen.

Hocam şimdi şöyle yapayım ben, modu direkt olduğu gibi çalıştırmayı deneyeyim bir. Zahmet olmazsa ssiz hangi modları silmem gerektiğini söyleseniz? Sodium vs.

Mod paketinde Sodium yok, Forge Fork'u Xenon var ama ne kadar stabil bilmiyorum. OptiFine varsa kaldırın, isterseniz Xenon yerine Embeddium veya Rubidium kurabilirsiniz.

Şu şekilde crash log.

@Helox CurseForge üzerinde modun dosyalarını TLauncher'a atıyorum, sorunun ondan kaynaklı olacağını sanmıyorum ancak oyun orijinal olsa işim çok kolay olacak aslında :/

Dosya Ekleri

Evet hepsini atın. Bu arada uyumlu Forge kullanıyorsunuz değil mi?

Şu şekil CurseForge sürümü ile aynı şekilde.

Evet hepsini atın. Bu arada uyumlu Forge kullanıyorsunuz değil mi?

@Helox OptiFine seçeneğini yeni gördüm, onu kaldırdım şimdi açacağım bakalım.

@Helox Oyun açıldı! Optifine kaynaklıydı sanırım sorun, ancak şimdi ana menüde böyle bir hata var. Hangi modun uyumsuz olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…