Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Mixinextras mod değil kütüphane dosyası. Şu modu silmeyi dener misin? bmcpalegardenpatcher 0.1.0
Deneyeyim hemen.

Mixinextras mod değil kütüphane dosyası. Şu modu silmeyi dener misin? bmcpalegardenpatcher 0.1.0
Hocam şimdi şöyle yapayım ben, modu direkt olduğu gibi çalıştırmayı deneyeyim bir. Zahmet olmazsa ssiz hangi modları silmem gerektiğini söyleseniz? Sodium vs.

Deneyeyim hemen.

Hocam şimdi şöyle yapayım ben, modu direkt olduğu gibi çalıştırmayı deneyeyim bir. Zahmet olmazsa ssiz hangi modları silmem gerektiğini söyleseniz? Sodium vs.

Mod paketinde Sodium yok, Forge Fork'u Xenon var ama ne kadar stabil bilmiyorum. OptiFine varsa kaldırın, isterseniz Xenon yerine Embeddium veya Rubidium kurabilirsiniz.

Config dosyalarını falan da atıyor musunuz?

Soldaki CurseForge klasörü, sağdaki ise TLauncher. Soldaki dosyalar dışındaki tüm dosyaları atıyorum.

1737993668769.webp

Evet hepsini atın. Bu arada uyumlu Forge kullanıyorsunuz değil mi?

Şu şekil CurseForge sürümü ile aynı şekilde.

Evet hepsini atın. Bu arada uyumlu Forge kullanıyorsunuz değil mi?
1737994259748.webp
1737994266069.webp

@Helox OptiFine seçeneğini yeni gördüm, onu kaldırdım şimdi açacağım bakalım.

@Helox Oyun açıldı! Optifine kaynaklıydı sanırım sorun, ancak şimdi ana menüde böyle bir hata var. Hangi modun uyumsuz olduğunu nasıl anlayabiliriz ki?
1737994598521.webp

Son düzenleme:
Çözüm