Hocam bazı özellikleri gerçekten işime yarıyor onun için kullanıyorum.Bu modlu WhatsApp dalgasını çok merak etmişimdir. Yani altı üstü bir mesaj atıyorsunuz, nasıl bir moda ihtiyaç olabilir ki? Orijinal her zaman iyidir.
Detaylar
Kim cevapladı?Karşının görüldüsünü görüp kendi görüldünü kapatabiliyorsun. Uçak modu var kapat kimse sana yazmıyor etmiyor. Tema değiştirebiliyorsun. Silinen mesajları her türlü görebiliyorsun internetin kapalı olsa bile.Bu modlu WhatsApp dalgasını çok merak etmişimdir. Yani altı üstü bir mesaj atıyorsunuz, nasıl bir moda ihtiyaç olabilir ki? Orijinal her zaman iyidir.
Güvenlik riskleri olabilir bu tür uygulamaların. Dikkat edin yine de.Hocam bazı özellikleri gerçekten işime yarıyor onun için kullanıyorum.
Beyazıt
Üstün
Ben modlu WhatsApp kullanılmasını önermiyorum, güvenlik açıkları olabilir. Bilgileriniz sızdırılabilir veya kötü amaçlarla kullanılabilir. (uyarmak istedim sadece.
) onun dışında bildiğim çok modlu wp yok, bilgili hocalarım sizlere yardımcı olacaktır.
- Makaleler
- 10
Güvenlik riskleri olabilir bu tür uygulamaların. Dikkat edin yine de.
Benim annemle çarşı muhabbetimi çalacaklar buyursun. Önemli bir olay varsa zaten WhatsApp gibi mesajlaşma uygulaması kullanmayın. Yüz yüze konuşun. Eğer mümkün değilse telefonla arayın daha güvenli.
Aramaları da devlet duyuyor ama.Benim annemle çarşı muhabbetimi çalacaklar buyursun. Önemli bir olay varsa zaten WhatsApp gibi mesajlaşma uygulaması kullanmayın. Yüz yüze konuşun. Eğer mümkün değilse telefonla arayın daha güvenli.
- Makaleler
- 10
Ne yaparsanız yapın mutlaka birileri görüyor. Eğer terörist değilseniz endişelenmenize gerek yok. Ayrıca mahkeme kararı olmadan aramalar dinlenemez. Özel hayatın gizliliği ihlali suçunu doğurur.
Eğer terörist değilsen WhatsApp konuşmaları da sorun teşkil etmez ki. Bildiğim kadarıyla devlet WhatsApp mesajlarına ulaşamıyor da. Bir de hani öğrenildi diyelim WP tarafından, ne yazabilirsin ki o kadar önemli. WhatsApp'a yazmak istemezsin anlayamıyorum. Gören de devlet altında çalışıyor derin devlet bilgisi veriyor zannedecek.Ne yaparsanız yapın mutlaka birileri görüyor. Eğer terörist değilseniz endişelenmenize gerek yok. Ayrıca mahkeme kararı olmadan aramalar dinlenemez. Özel hayatın gizliliği ihlali suçunu doğurur.
- Makaleler
- 10
Eğer terörist değilsen WhatsApp konuşmaları da sorun teşkil etmez ki. Bildiğim kadarıyla devlet WhatsApp mesajlarına ulaşamıyor da. Bir de hani öğrenildi diyelim wp tarafından, ne yazabilirsin ki o kadar önemli. WhatsApp'a yazmak istemezsin anlayamıyorum. Gören de devlet altında çalışıyor derin devlet bilgisi veriyor zannedecek.
Benim anlatmak istediğim hassas ve önemli konuları telefondan görüşmeyin. Kimin izlediği ve bilgi topladığı belli değil.